Schout de Boerstraat 6,
Ten Boer

Te koop wordt aangeboden het vrijstaande kantoorgebouw met aangrenzend woonhuis gelegen in Ten Boer. Het gebouw is totaal groot circa 421 m² en is gelegen op een kavel ter grootte van 1.695 m². Het...... Lees verder »

€ 285.000 kosten koper

Schout de Boerstraat 6
TEN BOER

Object
Belegging

Oppervlakte perceel
1695 m2

Woonoppervlakte
160 m2

Locatie
Ten Boer

Omschrijving

Te koop wordt aangeboden het vrijstaande kantoorgebouw met aangrenzend woonhuis gelegen in Ten Boer. Het gebouw is totaal groot circa 421 m² en is gelegen op een kavel ter grootte van 1.695 m². Het kantoor is langjarig verhuurd aan Emmius Notarissen en de woning komt vrij van huur en gebruik.

Object
Schout de Boerstraat 6 te (9791 BW) Ten Boer

Soort
vrijstaand kantoorpand met woonhuis.

Locatie
het object is gelegen nabij het Prinses Amaliapark in de woonwijk van Ten Boer. Dit gedeelte van Ten Boer kenmerkt zich voornamelijk door twee-onder-1 kap woningen afgewisseld met vrijstaande woningen. In de directe omgeving zijn onder andere gelegen het Medisch Centrum Ten Boer, een basisschool en een kerk. Ten Boer ligt ruim tien kilometer ten noordoosten van de stad Groningen en telt per april 2017 7.272 inwoners. In de actualiteit speelt op dit moment het herindelingsadvies tot het samenvoegen van Groningen, Haren en Ten Boer tot één gemeente, de gemeente Groningen.

Bereikbaarheid
Ten Boer heeft een goede verbinding naar Groningen en Delfzijl. Zowel middels het openbaar vervoer als met de auto. Via de Rijksweg en de N33 heeft Ten Boer een goede aansluiting op de Eemshaven, Groningen en de A7. Een bushalte bevindt zich op circa 500 meter afstand.

Parkeren
circa 8 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in de directe omgeving op de openbare weg te parkeren.

Oppervlakte
het object is totaal groot circa 421 m² v.v.o. en is als volgt verdeeld:

Kantoorruimte ca. 240 m²
Woning ca. 160 m²
Stenen garage ca. 21 m²

Indeling kantoor
entree/hal, balie met aangrenzend magazijn, keuken met vaste inrichting, kantoorruimte, kantoorruimte met drie werkplekken, kluis/archief, kantoorruimte, toiletgroepen met voorportaal, kantoor met vergaderruimte.

Indeling woning
entree/hal, meterkast, stookruimte, toilet, slaapkamer, slaapkamer, inpandige garage, ruime woonkamer met half open keuken met vaste inrichting, badkamer met vaste inrichting, slaapkamer, slaapkamer

Bestemming
het object valt in het bestemmingsplan Dorpskern Ten Boer. De bestemming van het object is ‘kantoor’.

Aanvaarding
in overleg

Woning
de woning is op dit moment nog verhuurd voor € 700,- per maand aan een particuliere huurder waarbij de huur is opgezegd per 1 maart 2018.

Kantoor
het kantoor is sinds 2002 verhuurd en heeft als eerst volgende expiratiedatum 31 december 2021. Actuele huur per januari 2018 is € 19.052,00 exclusief BTW. Zie pagina 8 voor aanvullende informatie over de huurovereenkomst.

Vraagprijs
€ 285.000,- kosten koper

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 285.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen