Diensten

Commercieel vastgoed is een vak apart. Dat weten wij heel goed; we hebben ons niet voor niets gespecialiseerd.

In onze werkwijze kiezen wij heel bewust voor een partnerschap; het creëren van het optimale traject met de beste match en het beste resultaat. Onze kennis, kunde en ervaring helpen ons daarbij, net als ons uitgebreide netwerk. Veel van onze klanten kennen we al jaren. En dat is niet voor niets.

We werken zowel met als voor vastgoedontwikkelaars, eindgebruikers, particuliere beleggers, institutionele beleggers en woningbouwverenigingen. Daarnaast werken we ook voor grote organisaties in de zorg en het onderwijs. Dat doen we in Groningen, Friesland en Drenthe. 

Aankopen en verkopen van bedrijfspanden, kantoren en winkels

In trajecten rondom het aankopen en verkopen van commercieel vastgoed kijken we graag naar creatieve oplossingen. We adviseren over het meest optimale traject, passend bij het object en de wensen van onze klant.

Door onze kennis van de markt en de regio te combineren met ons netwerk, komen we vaak tot verrassende matches die nog niet bekend zijn op de markt. Proactief meedenken en persoonlijke communicatie zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Huur en verhuur van commercieel vastgoed

Kopen werkt anders dan huren. Het betreft heel andere trajecten. Er heerst een andere dynamiek, er zijn andere spelers en zo ook andere spelregels. En ook deze markt kennen wij als onze broekzak.

Of we nou gaan verhuren of aanhuren; we kijken altijd naar de lange termijn. Want pas dan zijn wij echt van waarde voor onze klant. En pas dan is onze klant echt tevreden. We adviseren graag over de vormgeving van een succesvol traject en de invulling van de wensen. Uiteraard doen we ook de onderhandelingen en verzorgen we de contracten.

Beleggingen

Voor de stad Groningen geldt, zo zeggen we wel eens tegen elkaar: er wordt geen steen verkocht zonder dat we het weten. We kennen de markt door en door. En ook voor de rest van ons werkgebied in Groningen, Drenthe en Friesland geldt dat we goed op de hoogte zijn van wat er speelt.

Kortom: we hebben goed zicht op de markt. En dat zorgt ervoor dat we onze klanten uitstekend kunnen adviseren over hun beleggingsportefeuille. We kennen onze klanten allemaal persoonlijk, dat helpt natuurlijk ook. We adviseren dan ook proactief en het liefst in een persoonlijk gesprek.

Taxaties

Taxeren is waarderen. Op waarde schatten. En daar alle facetten in meenemen om tot een reële waarde te komen. Taxeren is niet zomaar iets; taxeren is een vak.

Daarom hebben wij twee erkend taxateurs op ons kantoor, aangesloten bij de NRVT en VastgoedCert. Zij taxeren en adviseren onze klanten rondom taxaties. Lees meer over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van taxaties.