Diensten / Koop

Samen op zoek naar de perfecte plek

In trajecten rondom aan- en verkoop van commercieel vastgoed kijken we graag naar creatieve oplossingen. We adviseren over het meest optimale traject, passend bij het object en de wensen van onze klant.

Door onze kennis van de markt en de regio te combineren met ons netwerk, komen we vaak tot verrassende matches die nog niet bekend zijn op de markt. Proactief meedenken en persoonlijke communicatie zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Aanbod commercieel vastgoed

Het vinden van de juiste belegging, passend bij jouw profiel, draait om regionale marktkennis en relaties. De beleggingsmarkt in Noord-Nederland kennen we goed waardoor we jou kunnen voorzien van een maatwerk advies. En het liefst in de vorm van een persoonlijk gesprek.

We adviseren daarbij zowel in de aankoop van interessante beleggingsproposities als in de verkoop ervan. Bij een aankoopadvies begeleiden we jou bij de aankoop van een propositie, dat doen we in veel gevallen proactief. Daarbij doorgronden we het object, en vergelijken we de data met onze kennis van de markt.

Een vastgoedbelegging kent een begin en een einde van de investering. Het verschil van die tussenfase is bepalend voor het rendement. Bij een verkoopadvies begeleiden we jou bij de verkoop van het object voor een optimaal verkoopresultaat.

Aanbod beleggingen

Ieder vastgoedobject is uniek en onze dienstverlening is daarom altijd maatwerk. Waar gevraagd adviseren we klanten bij de aankoop van unieke proposities: van eigenaar-gebruikers tot (eind)beleggers. Voor het beste resultaat vraagt het aankoopproces om een naadloze samenwerking tussen de klant en de makelaar. Daarbij zien we in de praktijk dat de beste dienstverlening altijd draait om een onmisbaar element: de relatie. Die staat bij ons altijd voorop.

Wil je weten wat we hebben gedaan voor onze klanten? Praktijkvoorbeelden zeggen wat ons betreft veel meer dan woorden. Lees daarom de onderstaande blogs, zodat je weet wat we ook voor jou kunnen doen. 

Neem contact met ons op

Expertises

Aandelen transacties

Vastgoed wordt in de regel verkocht door ‘stenentransacties’. Maar in steeds meer gevallen wordt vastgoed verkocht in de uitzondering: door ‘aandelentransacties’. De voormalige V&D aan de Grote Markt in Groningen, Maupertuus, Restaurant ‘t Feithhuis en HEMA in Paddepoel zijn in de afgelopen jaren door ons kantoor verkocht of aangekocht in aandelen. Deze vorm van verkoop is fiscaal voordelig, maar is complex en vraagt om expertise. Wij hebben de kennis en ervaring.

Expertises

Sale-and-lease-back

Vastgoed is een waardevol bezit. Maar als vastgoed niet tot de kernactiviteiten van een onderneming behoort, kan het strategisch waardevol zijn om het vastgoed af te stoten door middel van verkoop en vervolgens terug te huren van een nieuwe eigenaar. Dit wordt een sale-and-lease back constructie genoemd. Wij hebben in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan met het succesvol toepassen van deze constructie, waarbij we waarde hebben toegevoegd voor onze klanten.

Expertises

Off-market

Koop en huur vinden in veel gevallen plaats op de transparante en openbare vastgoedmarkt; het is het aanbod dat je ziet binnen ons aanbod of op Funda. Maar op de markt gebeurt meer dan je denkt te weten. En dat gebeurt off-market/buiten de markt om. Het zijn gecreëerde kansen die je niet ziet, maar er wel zijn. In meer dan 20% van de gevallen adviseren we op deze manier huurders, verhuurders, kopers en verkopers. En met succes.

 

Deel je zoekvraag

Samen op zoek naar de ideale ruimte

Op zoek naar het perfecte pand? Wij helpen je graag bij het vinden van een locatie die past bij uw wensen en behoeften. Deel jouw zoekvraag en wij kijken graag met je mee.

Deel je zoekvraag