Jouw ambitie, ons vastgoedaanbod. Daar begint de match. Wil je een bedrijf starten? Of is jouw bedrijf toe aan een volgende vestiging. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de beste locatie!

Huren werkt anders dan kopen. Het betreft heel andere trajecten. Er heerst een andere dynamiek, er zijn andere spelers en zo ook andere spelregels. Ook deze huurmarkt kennen wij als geen ander.

Verhuren of aanhuren

Of we nou gaan verhuren of aanhuren; we kijken altijd naar de lange termijn. Want pas dan zijn wij echt van waarde voor jou. We adviseren graag over de vormgeving van een succesvol traject en de invulling van jouw wensen. Uiteraard doen we ook de onderhandelingen en verzorgen we de contracten.

Wanneer je een (nieuwe) locatie zoekt voor jouw bedrijf, wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Of het nu een bedrijfsruimte, kantoor of winkel is; we zijn specialist op elke vierkante meter en adviseren ondernemers dagelijks bij het vinden van die plek. Bekijk ons huuraanbod commercieel vastgoed.

Bekijk ons huuraanbod

Noord-Nederland biedt de ondernemer mogelijkheden, wij bieden de ruimte. In de loop der jaren zijn we diepgeworteld in de retailmarkt en hebben we een goede reputatie opgebouwd. We adviseren verhuurders en huurders op binnenstedelijke A1-locaties tot perifere winkelgebieden: in alle noordelijk gelegen steden en dorpen.

Bekijk ons aanbod winkelruimte

Wij begrijpen de uitdagingen en kansen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise op het gebied van kantoor- en bedrijfsruimte – in de binnenstad en op bedrijventerreinen – begrijpen en kennen wij de markt als geen ander. We brengen koop- en huurtransacties tot stand en brengen ruimte en ondernemerschap bij elkaar.

Bekijk ons aanbod kantoor- en bedrijfsruimte

Aanhuur

Als bedrijfsvastgoed niet de kernactiviteit van jouw bedrijf is, is het verstandig om deskundig advies in te winnen bij het vinden van de beste objecten op de beste locaties. Bij aanhuur begeleiden wij jou bij het vinden van de ideale winkelruimte, bedrijfsruimte of kantoorruimte die voldoet aan jouw wensen. We brengen daarbij jouw zoekvraag volledig in kaart en gaan (samen) op zoek naar de beste locatie, tegen de meest gunstige voorwaarden. Bekijk hier alvast ons huuraanbod commercieel vastgoed.

Heronderhandelingen

Heronderhandelingen spelen een belangrijke rol in een veranderlijke vastgoedmarkt. Als de marktomstandigheden veranderen, wil je dat de huuromstandigheden mee veranderen. En als je op de hoogte wilt zijn van die veranderende omstandigheden is het altijd beter om goed advies in te winnen. Daarmee huur of verhuur je voor de juiste voorwaarden. Ben je als huurder op zoek naar advies over de actualiteit van jouw huurvoorwaarden? Of wil je als verhuurder weten wat de huidige marktomstandigheden zijn? Neem dan contact met ons op voor een duidelijk advies.

Off-market

Koop en huur vinden in veel gevallen plaats op de transparante en openbare vastgoedmarkt; het is het aanbod dat je ziet binnen ons aanbod of op Funda. Maar op de vastgoedmarkt gebeurt meer dan je denkt te weten. En dat gebeurt off-market, buiten de markt om. Het zijn gecreëerde kansen die je niet ziet, maar er wel zijn. In veel gevallen adviseren we op deze manier huurders, verhuurders, kopers en verkopers. En met succes.

Deel je zoekvraag

Wij zetten graag die stap extra

Op zoek naar het perfecte pand? Wij helpen je graag bij het vinden van een locatie die past bij uw wensen en behoeften. Deel jouw zoekvraag en wij zoeken graag met je mee.

Deel je zoekvraag