Commercieel vastgoed is een vak apart. Dat weten wij heel goed; we hebben ons niet voor niets gespecialiseerd.

Al ruim 20 jaar zijn wij bij Kooistra Feenstra dagelijks bezig met commercieel onroerend goed. Wij werken veelal voor ondernemers, (particuliere) beleggers en overheden. Hierbij zijn wij met een enthousiast team dagelijks actief in winkelruimtes, kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Zowel op transactieniveau als op taxatie- of adviesniveau.

Het team van Kooistra Feenstra bestaat uit een mix van ervaren specialisten en jonge innoverende collega’s.

Ontmoet ons team

Maak kennis met ons team

Iris Nijholt

Junior taxateur

Patrick Olinga RT

Taxateur

Jan Willem Kooistra

Vastgoedadviseur

Igor Feenstra

Vastgoedadviseur

In onze werkwijze kiezen wij heel bewust voor een partnerschap; het creëren van het optimale traject met de beste match en het beste resultaat. Onze kennis, kunde en ervaring helpen ons daarbij, net als ons uitgebreide netwerk. Veel van onze klanten kennen we al jaren. En dat is niet voor niets.

We werken zowel met als voor vastgoedontwikkelaars, eindgebruikers, particuliere beleggers, institutionele beleggers en woningbouwverenigingen. Daarnaast werken we ook voor grote organisaties in de zorg en het onderwijs. Dat doen we in Groningen, Friesland en Drenthe.

Kooistra Feenstra is jouw vertrouwde partner op het gebied van commerciële (ver)huur- en (ver)kooptransacties. Ook voor taxaties van bedrijfspanden ben je bij ons aan het goede adres.   

Deel je zoekvraag

Ons team staat voor je klaar. Onze koffie ook

Een persoonlijk gesprek is voor ons een goede manier om jou te leren kennen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste locatie. 

Koffie drinken?