Oosterstraat 9,
Groningen

Soort
winkelruimte

Locatie
gelegen in de binnenstad van Groningen om de hoek van de Grote Markt en de nieuwbouwontwikkeling het Groninger Forum en Merckt. De Oosterstraat is een dr...... Lees verder »

€ 39.500 Per jaar

Oosterstraat 9
GRONINGEN

Object
Winkelruimte

Locatie
Groningen

Omschrijving

Soort
winkelruimte

Locatie
gelegen in de binnenstad van Groningen om de hoek van de Grote Markt en de nieuwbouwontwikkeling het Groninger Forum en Merckt. De Oosterstraat is een druk bezochte winkelstraat vanwege de looproute richting Gedempte Zuiderdiep, de Grote Markt en de Poelestraat. De winkelruimte is gelegen op het drukst gelegen stukje in de Oosterstraat nabij o.a. Pearle, Domino’s, Op=Op Voordeelshop, Fifty Six, Living 27, MF Horeca uitzendbureau, ANWB, Happy Italy, Coffee Company en Jumbo Supermarkt. Om de hoek is de gezellige “zuidzijde” van de Grote Markt gelegen met alle terrassen en de nieuwbouwontwikkeling Groninger Forum en Merckt. Het Forum is een spectaculair gebouw voor iedereen toegankelijk van tien verdiepingen waar o.a. het Nederlands stipsmuseum, de VVV-winkel, een openlucht bioscoop en een skylounge restaurant zich in gaan vestigen.

Oppervlakte
begane grond: ca. 65 m²
kelder: ca. 48 m²
totaal: ca. 113 m²

Frontbreedte
ca. 6,0 meter bruto

Opleveringsniveau
in overleg. In de huidige staat. De winkelruimte is voorzien van pantry, toilet, centrale verwarming. Verhuurd wordt uitsluitend het casco

Aanvaarding
in overleg

Huurvoorwaarden
huurovereenkomst conform model ROZ
huurperiode: 5 jaar
verlenging: met telkens 5 jaar
opzegtermijn: één jaar
huurbetaling: per maand/kwartaal bij vooruitbetaling
huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de B.T.W.

Huurprijs
€ 39.500,- per jaar vrij van B.T.W.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 39.500 Per jaar

Foto's

Interesse in deze winkelruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden, Cookies en Privacy