Griffeweg 97--6,
GRONINGEN

Kantoorruimte in een modern kantoorgebouw op zichtlocatie en nabij het centrum van Groningen huren? Dat kan in het kantoorgebouw “Oslo” aan de Griffeweg. Het kenmerkende gebouw is gelegen op de hoe...... Lees verder »

€ 140,00 Per vierkante meters per jaar
Excl. € 32,50 servicekosten

Griffeweg 97--6
GRONINGEN

Object
Kantoorruimte

Locatie
GRONINGEN

Omschrijving

Kantoorruimte in een modern kantoorgebouw op zichtlocatie en nabij het centrum van Groningen huren? Dat kan in het kantoorgebouw “Oslo” aan de Griffeweg. Het kenmerkende gebouw is gelegen op de hoek van de Griffeweg en het Sontplein.

Voor de verhuur wordt de zesde verdieping ter grootte van circa 662 m2 aangeboden. De verdieping is eventueel deelbaar in twee units ter grootte van circa 350 m² en circa 312 m². De kantoorruimte biedt een fenomenaal uitzicht over de stad Groningen. Het kantoorgebouw beschikt onder andere over een energielabel B, parkeerkelder en een moderne uitstraling. 

Object
Griffeweg 97 (9723 DV) te Groningen

Soort
Kantoorruimte

Locatie
Gelegen op zichtlocatie naast het winkelgebied Sontplein waar onder andere zijn gevestigd de Mediamarkt, McDonalds, Leen Bakker en IKEA. In de directe omgeving van het gebouw zijn bekende kantoorgebruikers onder andere het Waterbedrijf Groningen, Rabobank, TKP en Ordina. Het gebouw biedt huisvesting aan ABN AMRO, Embrace – The Human Cloud, HackerOne, TriplePro en Adecco. 

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De Ringweg is binnen enkele autominuten bereikbaar en sluit aan op de A7 (Groningen – Joure) en de A28 (Groningen – Assen). Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Diverse bushaltes zijn op loopafstand gelegen vanwaar diverse bussen meerdere malen per uur van en naar het Hoofdstation rijden. 

Parkeren
Parkeren kan in de parkeerkelder met 111 parkeerplaatsen of op het parkeerdek. Bij het gehuurde worden 6 parkeerplaatsen voor de verhuur aangeboden. Verder is het mogelijk om tegen betaling te parkeren op het naastgelegen Sontplein. 

Oppervlakte
Het totale verhuurbaar vloeroppervlak van het gebouw bedraagt conform NEN 2580 5.456 m² verdeeld over 9 kantoorverdiepingen. Voor de verhuur is circa 662 m² beschikbaar gelegen op de zesde verdieping.

Opleveringsniveau 
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen: 
• systeemplafond met verlichtingsarmaturen; 
• scheidingswanden; 
• afgewerkte vloeren; 
• toiletruimte per verdieping; 
• pantry’s; 
• lift; 
• verwarming middels cv ketel en radiatoren; 
• luchtbehandeling met topkoeling; 
• te openen ramen; 
• intercom; 
• toegangscontrolesysteem. 

Energielabel 
Het gebouw is op 3 juni 2016 voorzien van een energielabel voor gebouwen. 
Voor dit gebouw is een energielabel B afgegeven met een energie-index B 1,14 

Leveringen en diensten
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):

- gasverbruik, inclusief vastrecht; 
- elektriciteitsverbruik, inclusief vastrecht t.b.v. de tot het gehuurde behorende installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten; 
- waterverbruik, inclusief vastrecht; 
- serviceabonnement van onderhoud en periodieke controle centrale verwarmingsinstallatie en/of luchtbehandelingsinstallatie(s); 
- serviceabonnement van onderhoud en periodieke controle liftinstallatie(s); 
- serviceabonnement van onderhoud en periodieke controle hydrofoorinstallatie; 
- serviceabonnement van periodieke keuring van de brandmeld- en brandbeveiligingsinstallatie, evenals de brandblusmiddelen; 
- het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten, beglazing buitenzijde alsmede buitenzonwering, beglazing gemeenschappelijke ruimten en kelder; 
- vervanging van lampen in de gemeenschappelijke ruimten; 
- klein onderhoud m.b.t. gemeenschappelijke ruimten; 
- 5 % administratiekosten over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Bovenstaande leveringen en diensten betreft een voorlopige lijst en is onder voorbehoud van wijzigingen. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van inschatting werkelijk verbruikte kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 140,00 Per vierkante meters per jaar
Excl. € 32,50 servicekosten

Foto's

Interesse in deze kantoorruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacy