De Vlijt 6-D, BEDUM

De Vlijt 6-D,
BEDUM

Op een fraaie plek in het centrum van Bedum gelegen commerciële ruimte in het complex De Vlijtborg. Het object kent 10 royale appartementen op de verdiepingen en een commerciële plint op de begane ...... Lees verder »

€ 1.000 Per maand

De Vlijt 6-D
BEDUM

Object
Winkelruimte

Locatie
BEDUM

Omschrijving

Op een fraaie plek in het centrum van Bedum gelegen commerciële ruimte in het complex De Vlijtborg. Het object kent 10 royale appartementen op de verdiepingen en een commerciële plint op de begane grond. Een van de bedrijfsunits aan De Vlijt wordt te huur aangeboden. De totale oppervlakte bedraagt ca. 74 m². In het complex zijn verder gevestigd Slagerij Tonny Teerling en Cadeauwinkel Kadootje Opmaat van stichting 's Heerenloo.

Object
De Vlijt 6D (9781 NR) Bedum

Soort
Winkel-/kantoorruimte te huur

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van Bedum, 7 kilometer ten noorden van de stad Groningen. Het object is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. De bouw van de Vlijtborg is onderdeel van de centrumplannen voor de kern Bedum. Deze plannen maken het centrum van Bedum een stuk levendiger en aantrekkelijker.

Parkeren
Aan de noordzijde van het object bevindt zich een (gratis) parkeerterrein waar ruimte is voor ca. 65 voertuigen. Aan de zuidzijde van het object is tevens een (gratis) parkeerterrein aanwezig welke ruimte biedt voor ca. 30 voertuigen.

Opleveringsniveau
In overleg. De Verhuurder draagt zorg voor de verdere afbouw van de unit, e.e.a. in overleg met de Huurder.

Oppervlakte
Begane grond ca. 74 m²

Energielabel
Het object beschikt thans nog niet over een
energielabel.

Aanvaarding
In overleg.

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst: ROZ model 2012
Huurperiode: in overleg
Verlenging: in overleg
Opzegtermijn: 12 maanden
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum (op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Zekerheidsstelling: waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en btw

Huurprijs
€ 1.000 per maand, te vermeerderen met btw.


Disclaimer
Deze informatie mag niet als grondslag voor een overeenkomst worden beschouwd. Opdrachtgever behoudt zich het recht voor de verkoopprocedure ter zake dit gebouw naar eigen goeddunken, zonder kennisgeving, te veranderen. Opdrachtgever behoudt het recht voor te allen tijde met één of meer gegadigden te onderhandelen en/of zonder opgaaf van reden zich terug te trekken, welke niet zal leiden tot enige aanspraak en/of vergoeding.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.000 Per maand

Foto's

Interesse in deze winkelruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacyverklaring