Kramp in Leek aangekocht

Kramp in Leek aangekocht

Het pand waarin Kramp sinds 2008 is gevestigd aan de Potklei 5 in Leek is verkocht door middel van een gedeeltelijke sale-lease-back aan een Groningse particuliere belegger. Het pand is totaal groot circa 2.330 m² en is gelegen op een royaal perceel van circa 5.408 m², gelegen pal aan de A7.

Kramp, een groothandel voor de industriële, agrarische, tuin- en parkbranche, zal de bedrijfsactiviteiten in het pand op de verdieping voortzetten. Kramp, ontstaan door een samenvoeging van Perdok uit Tolbert en Kramp uit het Achterhoekse Varsseveld, is uitgegroeid tot een internationale onderneming met meer dan 3.000 medewerkers.

Voor de kantoor- en bedrijfsruimte op de begane grond is een nieuwe gebruiker gevonden. Het Groningse bedrijf Omnidots neemt per 1 april 2022 de gehele begane grond langjarig in gebruik. Het bedrijf is leverancier van innovatieve sensorsystemen voor bouw- en infraprojecten. Deze sensoren meten de impact van trillingen op constructies en de invloed daarvan op de mensen in de omgeving.

Tijssen & Vos trad op namens de verkoper. Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad op namens de koper.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!