𝐕𝐨𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐠 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐤𝐬𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 𝐋𝐚𝐛𝐨𝐫 𝐏𝐚𝐥𝐥𝐞𝐭 𝐈𝐧 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐞𝐥𝐬𝐭𝐮𝐦 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐜𝐡𝐭

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐠 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐤𝐬𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 𝐋𝐚𝐛𝐨𝐫 𝐏𝐚𝐥𝐥𝐞𝐭 𝐈𝐧 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐞𝐥𝐬𝐭𝐮𝐦 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐜𝐡𝐭

Laborweg 4 - 12 Middelstum

Het voormalige fabriekscomplex van Labor Pallet is verkocht aan Eemsned uit Losdorp/ Spijk. Het voormalige fabriekscomplex aan de Laborweg in Middelstum is jarenlang in gebruik geweest als productielocatie, opslagterrein en kantoor ten behoeve van Labor Pallet. Na de verkoop eind 2022 van Labor Pallet aan FORESCO Pallets | Packaging is het complex vorig jaar ontmanteld en zijn de activiteiten van deze fabriek overgeheveld naar andere locaties van Foresco in Noord Nederland, zoals Assen, Foxhol en Musselkanaal.

Eemsned Trailers en Mechanisatie is een bedrijf in verkoop, verhuur en onderhoud van paardentrailers, aanhangwagens, landbouwwerktuigen, tractoren en grondverzetequipment. Het bedrijf neemt de locatie geheel in eigen gebruik en betrekt tevens de bijbehorende woningen op het terrein.

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars bracht de transactie namens Labor Pallet Holding tot stand en mocht de koper Eemsned tevens adviseren bij de verkoop van de huidige locatie aan de EGD-weg 7 te Spijk, welke locatie in februari dit jaar verkocht is aan een belegger. Het complex in Spijk is te huur vanaf 1 juni.