Taxaties

Wij hebben jarenlange ervaring met het taxeren van commercieel vastgoed. Bij ons werken erkend taxateurs, aangesloten bij de NRVT en VastgoedCert. Want taxeren is een vak.


Naast bedrijfsmatig vastgoed taxeren wij ook verhuurde woningen waaronder wooncomplexen, kamergewijze verhuur of verhuurde woningen/appartementen (buy to let). Wij taxeren onder andere voor de volgende financiers: Rabobank, ABN AMRO, ING, RNHB, Handelsbanken, Domivest, De Nederlandse, Nestr Smart Finance en NIBC Vastgoed Hypotheek. 


Meer weten of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.


Taxatie na een aankoop

Heeft u een pand gekocht en heeft u een taxatie nodig? Dan helpen wij u graag. Onze erkende taxateurs zorgen voor een professioneel en onderbouwd taxatierapport. Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de tarieven? Neem gerust contact op.

Taxatie voor een herfinanciering

Wilt u uw vastgoed laten taxeren voor een herfinanciering? Met meerdere erkende taxateurs kunnen wij u snel een onderbouwd taxatierapport overhandigen voor uw herfinanciering. Maak gerust een afspraak, wij helpen u graag.

Taxatie voor uw jaarrekening

Heeft uw accountant gevraagd om een taxatierapport ten behoeve van uw jaarrekening? Daar kunnen wij u mee helpen. Wij taxeren dagelijks commercieel vastgoed en zijn aangesloten bij de NRVT en VastgoedCert. Neem gerust contact op met onze erkend taxateurs.