20 juni 2017
Vier transacties in winkelcentrum Paddepoel in Groningen

Vier transacties in winkelcentrum Paddepoel in Groningen

Winkelcentrum Paddepoel heeft circa 90 winkels en is in eigendom van verschillende eigenaren.

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars bemiddelde namens de verkoper HS One van de winkel van Lake Side aan de Dierenriemstraat 150, gelegen aan het centrale plein. Van de Zwan Vastgoed is de koper van deze winkelruimte van 138 m².

Per 1 september huurt een franchisenemer van Mitra de winkelruimte aan de Zonnelaan 249 van voorheen Op=Op Voordeelshop, hierbij bemiddelde Kooistra Feenstra namens de verhuurder. Het betreft hier 140 m² begane grond en eerste verdieping 58 m². De verhuurder is een particuliere belegger. De franchisenemer heeft thans een winkel aan de Wilhelminakade.

Op=Op Voordeelshop heeft onlangs de winkel van Big Bazar Dierenriemstraat 200H gehuurd. Het gaat om 329 m² op de begane grond en op de eerste verdieping 134 m². Verhuurder is Progress Vastgoed en Hollandia Onroerend Goed. Hierbij bemiddelde Kooistra Feenstra namens vertrekkend huurder Big Bazar.

Van Boxtel gehoorwinkels heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend Dierenriemstraat 190, waar voorheen juwelier Kremer gevestigd was. Verhuurder van deze winkel (81 m²) is Visser Vastgoed Beleggingen. Kooistra Feenstra bemiddelde namens verhuurder en namens huurder trad op DPG Vastgoed.

9 september 2021
Lees meer »
Astraat 2 in Groningen verhuurd aan TEFAL

2 september 2021
Lees meer »
Albert Heijn Brugstraat in Groningen verkocht