29 november 2018
Twee transacties in het kantorencomplex De Ommelanden aan de Friesestraatweg in Groningen

BVNG, Bureau Voor Noordelijke Gemeenten, heeft een 6jarige huurovereenkomst gesloten voor circa 695 m² kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping van het Ketelhuis, aan de Friesestraatweg 211. BVNG is vanuit vier regio's actief met detachering, advies en kennisontwikkeling in de publieke sector. 

Daarnaast heeft één van de zittende huurders van het complex, Inter-Psy, haar contract onlangs verlengd. Inter-Psy is een GGZ instelling en biedt psychische hulp in de vorm van diagnostiek en behandeling. Inter-Psy huurt in het gebouw Friesestraatweg 213 de gehele derde verdieping ter grootte van circa 462 m².

Kantorenpark De Ommelanden is gelegen aan de westelijke Ringweg van Groningen. Vroeger stond op deze locatie een zuivelfabriek. In 2004 is deze locatie volledig herontwikkeld tot modern kantorenpark met authentieke uitstraling.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van kantoorruimte op deze locatie, Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars informeert u graag over de mogelijkheden en condities. 

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad in beide gevallen op namens verhuurder.

14 juli 2022
Lees meer »
State of Art huurt winkelpand aan het Akerkhof in Groningen

29 juni 2022
Lees meer »
Verhuurd ☑️ |  T-Mobile huurt winkelpand in Groningen