21 februari 2017
Rozenburglaan 9 te Groningen verwelkomt nieuwe huurders

Op het kantorenpark Kranenburg hebben recent een tweetal verhuurtransacties plaatsgevonden in het kantoorgebouw Rozenburglaan 9.

Op het kantorenpark Kranenburg hebben recent een tweetal verhuurtransacties plaatsgevonden in het kantoorgebouw Rozenburglaan 9. Het gebouw geniet van uitstekende bereikbaarheid alsmede zichtbaarheid vanaf de rijksweg A7 en was reeds in gebruik bij de Persgroep Online Services en Ortec.

Recent is hier Alfa Accountants en Adviseurs aan toegevoegd en huurt de begane grond ter grootte van circa 621 m² v.v.o. alsmede 30 parkeerplaatsen. Alfa is een financiële dienstverlener met ruim 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 30 vestigingen in het land.

Kort daaropvolgend is ook met ForestWave Navigation tezamen met Schulte & Bruns Nederland een huurovereenkomst gesloten voor de derde verdieping ter grootte van 511 m² met 30 parkeerplaatsen. ForestWave is als fullservice rederijbedrijf actief in de korte vaart alsmede in de wereldwijde scheepsvaart. De diensten van ForestWave zijn onder andere bevrachting, technische en personeelsmanagement, projectontwikkeling alsmede verkoop en aankoop van schepen.

Door deze recente transacties is op dit moment alleen de eerste verdieping ter grootte van circa 334 m² nog beschikbaar voor de verhuur.

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad op namens de verhuurder.

9 september 2021
Lees meer »
Astraat 2 in Groningen verhuurd aan TEFAL

2 september 2021
Lees meer »
Albert Heijn Brugstraat in Groningen verkocht