1 maart 2018
Kantoorgebouw aan de Schweitzerlaan volledig verhuurd

Het kantoorgebouw aan de Schweitzerlaan 4 in Groningen is volledig verhuurd. Het betreft een kantoorgebouw ter grootte van circa 953 m² aan de zuidkant van de stad Groningen op het kantorenpark Corpus den Hoorn. Het gehele pand is afgelopen jaar verbouwd en met circa 100 m² uitgebreid. Na afronding verbouw is het pand langjarig verhuurd aan een tweetal partijen, te weten Stichting Zorgbelang Groningen en Stichting Vlechter!

Stichting Zorgbelang Groningen wil voor alle Groningers toegankelijke, betaalbare en kwalitatief goede zorg en ondersteuning aanbieden die aansluit bij hun wensen, behoeften en ervaringen. Zodat zij - ook met een chronische ziekte of beperking - kunnen blijven meedoen in de samenleving en een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven houden.

De instellingen MJD, Trias en SPiNN zijn per 1 januari jongstleden samen gegaan onder de naam Stichting Vlechter! Met deze nieuwe organisatie kunnen signalen, vragen uitdagingen en ideeën uit de samenleving én vanuit overheden nog beter worden vertaald. MJD, Trias en SPiNN houden hun eigen naam.

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad op namens eigenaar KRE Vastgoed en Henk D. Folkersma van Folkersma Beheer namens huurders.

10 dagen geleden
Lees meer »
Nieuwbouwproject Lunettenhof in Groningen verkocht

11 dagen geleden
Lees meer »
Stavangerweg 16 in Groningen verkocht

Het vrijstaande kantoor-/bedrijfsgebouw aan de Stavangerweg 16 te Groningen is recent verkocht aan een particuliere...

14 mei 2018
Lees meer »
Voormalige Graansilo in Groningen verkocht.

De oude Graansilo aan de Griffeweg 4 in Groningen is gekocht door de Maripaan Groep.