7 november 2018
Grootschalig accountantskantoor huurt kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan 35 in Groningen

Een internationaal accountants- en belastingadviseursbedrijf heeft een 5jarige huurovereenkomst gesloten voor circa 855 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van het kantoorgebouw aan de Leonard Springerlaan 35 in Groningen.

De Leonard Springerlaan maakt onderdeel uit van het Martini Trade Park, een business park waar tal van gerenommeerde bedrijven en instanties zijn gehuisvest, onder andere de Kamer van Koophandel, Gasunie, Tebodin, Staatsbosbeheer, VNN en KPMG.

De huidige eigenaar heeft het kantoorgebouw van circa 6.500 m² in 2018 verworven en grootschalig aangepakt waarbij onder andere een deel van de begane grond is ingericht als ontmoetingsruimte met Espressobar, restaurant- en vergadervoorzieningen.

Naast de komst van deze huurder is een deel van het gebouw ingericht met het MyOffice concept waarbij flexibele werkplekken te huur worden aangeboden. Hierbij is het al mogelijk om vanaf 1 werkplek te huren. Verder zijn nog een beperkt aantal vloervelden uiteenlopend van circa 300 m² tot 1.100 m² beschikbaar voor de verhuur. 

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad op namens verhuurder, een particuliere belegger en informeert u graag over de mogelijkheden van het pand voor uw huisvesting.

14 juli 2022
Lees meer »
State of Art huurt winkelpand aan het Akerkhof in Groningen

29 juni 2022
Lees meer »
Verhuurd ☑️ |  T-Mobile huurt winkelpand in Groningen