6 februari 2018
Europapark verwelkomt nieuwe huurder

Het vol in ontwikkeling zijnde Europapark aan de zuidoostkant van Groningen verwelkomt het online marketing bureau Traffic4u.

Het Europapark kenmerkt zich als een jonge wijk met een mix tussen wonen en werken. In de directe omgeving bevinden zich een aantal prominente gebouwen zoals de Mediacentrale; een bedrijfsverzamelgebouw voor bedrijven uit de creatieve media-/ICT-sector, en het Noordlease Station; een multifunctioneel complex met daarin o.a. een voetbalstadion, grote Jumbo supermark en een sportschool: Plaza Sportiva.

Traffic4u neemt vanaf medio 2018 haar intrede in het kantoorgebouw het 'Administratie-kantoor van de Helpmancentrale' gelegen aan het Helperpark 300 te Groningen. Traffic4u gaat de begane grond en entresol verdieping van het gebouw ter grootte van circa 1.285 m² + 25 parkeerplaatsen in gebruik nemen. Hiermee is het volledige gebouw weer langjarig verhuurd. 

Traffic4u is een online marketingbureau, gespecialiseerd in Result Driven Online Marketing en is onderdeel van IPG Mediabrands. 

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad op namens de particuliere verhuurder en JLL trad op namens huurder.

9 september 2021
Lees meer »
Astraat 2 in Groningen verhuurd aan TEFAL

2 september 2021
Lees meer »
Albert Heijn Brugstraat in Groningen verkocht