Winschoterdiep 50, Groningen

Winschoterdiep 50,
Groningen

Op het Europapark, worden in dit kantoorverzamelgebouw, diverse kantoorruimtes voor de verhuur aangeboden. Het kantoorgebouw, waarin o.a. MyOffice, Lefier, Enexis en Noorderpoort is gevestigd, is i...... Lees verder »

€ 1,00

Winschoterdiep 50
GRONINGEN

Object
Kantoorruimte

Locatie
Groningen

Omschrijving

Op het Europapark, worden in dit kantoorverzamelgebouw, diverse kantoorruimtes voor de verhuur aangeboden. Het kantoorgebouw, waarin o.a. MyOffice, Lefier, Enexis en Noorderpoort is gevestigd, is in de afgelopen tijd volop in ontwikkeling geweest. Daarbij is o.a. een grote tuin, open brasserie én onlangs een personal training- en lifestylestudio gerealiseerd. Kortom, een motiverende plek voor zowel startups als grown-ups!

Object
Winschoterdiep 50 te (9723 AB) Groningen

Soort
Kantoorruimte

Locatie
Het kantoorgebouw is gesitueerd op het Europapark, een vrij jonge ‘wijk’, ten zuidoosten van het centrum van de stad Groningen. Het Europapark is vol in ontwikkeling, zo zijn er twee woontorens (Stoker en Brander) pal naast het stadion verrezen, heeft het Alfa College er een nieuw schoolgebouw gebouwd, maakt het woonwijkje ‘De Linie’ onderdeel uit van het Europapark en is zeer recent de laatste handeling verricht aan het project ‘Lunettenhof’. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd het multifunctionele voetbalstadion “Hitachi Capital Mobility Center” met onder andere een supermarkt, fitnessbedrijf, bioscoop, restaurant, kantoren en een school, het Menzis-gebouw en het Vodafone-Ziggo-gebouw.

Bereikbaarheid
Het object is per auto, openbaar vervoer en langzaam vervoer (fiets en lopend) goed bereikbaar. Per auto is het object bereikbaar via een directe afrit van de zuidelijke ringweg, maar ook via de Europaweg. De bereikbaarheid middels het openbaar vervoer bestaat uit een goede busverbinding en de nabijheid van het nieuwe treinstation Europapark. De bereikbaarheid van de zuidelijke ringweg wordt aangepakt en verbeterd. Voor informatie, planning en uitvoering, https://www.aanpakringzuid.nl/

Upgrade van het kantoorgebouw
Verhuurder heeft het bestaande interieur en exterieur van het kantoorgebouw voorzien van een upgrade. Daarbij is een multifunctioneel kantoorgebouw ontstaan, dat voldoet aan de eisen en wensen van de hedendaagse kantoorgebruikers. Zo is het entreegebied vernieuwd en is een Espressobar toegevoegd. Op de eerste verdieping, naast de entree, is een grote, open brasserie gevestigd; dé centrale plek voor kantoorgebruikers. Naast de brasserie kunnen gebruikers gebruik maken van de beschikbare vergadercentra, lounge en zelfs een collegezaal met plek voor circa 100 personen. Tevens is aandacht besteed aan de klimaatbeheersing van het gebouw. Een nieuwe installatie draagt zorg voor een optimaal klimaat in het gehele gebouw.

Parkeerplaatsen
Het parkeerterrein is tot op heden vrij toegankelijk. Als de bezetting dit niet langer toelaat, zal er een slagboom worden geplaatst.

Beschikbare kantoorruimtes
De totale verhuurbare vloeroppervlakte inclusief aandeel gemeenschappelijke ruimte van het gebouw bedraagt circa 15.726 m². Daarvan zijn de volgende kantoorruimtes beschikbaar:

- Per direct beschikbaar 1x MySpace custom circa 115m2 incl. eigen vergaderruimte vanaf 8 werkplekken all-in huurprijs
- Vanaf 1-6 MyCustom circa 170m2 incl. 2 eigen vergaderruimtes, vanaf 10 werkplekken all-in huurprijs
- Vanaf 1-6 MySpace club vanaf 3 werkplekken full-service

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst conform model ROZ
Huurperiode: vanaf 6 maanden
Verlenging: in overleg
Opzegtermijn: 1 maand
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling
Huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van 1,5 maanden huur, vermeerderd met de btw

Energielabel
Het object is op 4 april 2017 voorzien van een energielabel voor gebouwen. Voor dit gebouw is een energielabel B afgegeven met een energie-index 1,14.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden in overleg met MyOffice turn-key opgeleverd.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 1,00

Foto's

Interesse in deze kantoorruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacyverklaring