Westerhaven 13--5, GRONINGEN

Westerhaven 13--5,
GRONINGEN

Kantoor in hartje Groningen met optimale vooruitzichten
 
Hoe ziet jouw ideale kantoor in Groningen eruit? Een uitstekende bereikbaarheid staat natuurlijk hoog op het prioriteitenlijstje. N...... Lees verder »

€ 135,00 Per vierkante meters per jaar
Excl. € 27,50 servicekosten

Westerhaven 13--5
GRONINGEN

Object
Kantoorruimte

Locatie
GRONINGEN

Omschrijving

Kantoor in hartje Groningen met optimale vooruitzichten

Hoe ziet jouw ideale kantoor in Groningen eruit? Een uitstekende bereikbaarheid staat natuurlijk hoog op het prioriteitenlijstje. Net als voldoende parkeerplaatsen. Horeca in de buurt voor een snelle lunch of vrijdagmiddagborrel is ook fijn. Om maar niet te spreken over een lichte, inspirerende ruimte om creatief en productief te kunnen werken. De Westertoren voldoet maximaal aan al die wensen.

Op de vijfde verdieping is een open, lichte kantoorruimte van circa 200 vierkante meter te huur, inclusief aandeel algemene ruimte. Door de grote ramen heb je rondom een weids uitzicht met bijna alle Groningse landmarks: de Gasunie, het Kadaster, de torens van de Jozefkerk en het Academiegebouw. En kijk, daar in de verte zie je zelfs de Suiker Unie en de kantoren van DUO. De stadse skyline laat zich hier van zijn beste kant zien.

Dan nu even binnen kijken, want hier moet het tenslotte gebeuren. Je hebt de hele verdieping voor jezelf, inclusief toiletgroep. De kantoorruimte bestaat uit een open vloer waar plek is voor meerdere kantooreilanden. Met gemak kunnen hier zo’n 15 medewerkers zitten, zonder dat je bij elkaar de koffie van het bureau stoot.

In de open ruimte kun je makkelijk overleggen met collega’s en heerst er een open sfeer. Daarnaast zijn er twee volwaardige, afgescheiden kantoorruimtes, waarvan een afgesloten met een glazen wand en de andere met een dichte scheidingsmuur.

De kers op de taart is de grote, lichte vergaderzaal, gescheiden van de kantoorvloer door een glazen wand. Hier kun je ongestoord even overleggen of presentaties geven. Of een gezellig kantoorfeestje organiseren. Grenzend aan de pantry met ingebouwde vaatwasser is er nog een open ruimte die geschikt is voor bijvoorbeeld een grote lunchtafel, pingpongtafel of loungehoek.

Is dit jouw ideale kantoorruimte? Neem dan contact op met de makelaar voor een bezichtiging. Vergeet niet je laptop mee te nemen, ga even lekker zitten en ervaar hoe inspirerend deze omgeving voor jou is.

Object
Westerhaven 13 “Westertoren” te (9718 AW) Groningen

Soort
Kantoorruimte op de vijfde verdieping, geheel gemoderniseerd, met plafond-arico’s, plafond-LEDD-verlichting en
elektronische zonwering.
Locatie
Gelegen op prominente zichtlocatie aan de rand van de binnenstad. Het gebouw ligt nabij de oprit van de A7 en A28 en op loopafstand van het Centraal Station. Andere huurders in het kantoorgebouw zijn USG Innotiv, USG Restart en bedrijven in de creative industry als Continu, Eezeebee, ByYourSite en Odyssey.

Tegenover het gebouw bevindt zich het moderne Westerhaven Shopping Centre, waarin onder andere Mediamarkt, HEMA, Kaldi en tal van overige winkels en horeca gevestigd zijn met daaronder een parkeergarage met ruimte voor circa 800 auto’s.

Oppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 2.775 m². Voor de verhuur wordt de vijfde verdieping aangeboden ter grootte van circa 200 m² inclusief aandeel algemene ruimte en 1 eigen parkeerplaats. De aangehechte plattegrond geeft een indruk van de huidige indeling.

Parkeren
In de pal tegenover gelegen openbare parkeergarage, met circa 800 parkeerplaatsen, tegenover het gebouw, in beheer bij Q-park, zijn eveneens parkeerplaatsen en abonnementen te huur.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
• moderne pantry per etage;
• toiletgroep per etage;
• systeemplafonds voorzien van ledverlichting;
• scheidingswanden;
• luchtbehandeling voorzien van topkoeling;
• CV installatie met radiatoren v.v. thermostaatknoppen;
• automatische zonwering;
• kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van elektra en WCD’s;
• vloerbedekking;
• intercominstallatie;
• 2 personenliften.

Te bevordering van de internetsnelheid, loopt momenteel een vergunningsprocedure voor de aanleg van extra kabels van Ziggo, waardoor een stabiele, snelle en relatief goedkope zakelijke internetaansluiting realiseerbaar is. Voor meer informatie:
https://www.ziggo.nl/zakelijk/internet/

Aanvaarding
Per medio oktober 2019

Huurprijs
Kantoorruimte € 135,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en B.T.W.
Parkeerplaats € 900,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met B.T.W.

Bij een niet B.T.W.-plichtige huurder zal een B.T.W. compensatie van 3% gehanteerd worden.

Servicekosten
Het voorschotbedrag servicekosten bedraagt € 27,50 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met B.T.W. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van inschatting werkelijke kosten.

All-in huur
Het is ook mogelijk om de kantoorruimte te huren tegen een all-in huurprijs. Zo weet u precies waar u als huurder aan toe bent. De all-in huurprijs is niet inclusief de beschikbare parkeerplaatsen.

De all-in huurprijs bedraagt € 165,- per m² per jaar te vermeerderen met B.T.W.

Huurvoorwaarden
In overleg

Energielabel
De Westertoren zet in 2020 een flinke stap richting een duurzame toekomst. In de loop van het jaar krijgt het kantoorgebouw een upgrade naar energielabel A. De ramen krijgen nieuwe, hoogwaardige beglazing en ook andere onderdelen van het pand krijgen extra isolatie. De cv-pompen worden vervangen en op het dak komen zonnepanelen voor de opwekking van energie.

Van deze werkzaamheden zal je als gebruiker van het gebouw weinig overlast ondervinden. Het pand komt niet in de steigers te staan bijvoorbeeld. Zo kun je rustig doorwerken en profiteer je straks van meer comfort en een lagere energierekening.

Leveringen en diensten
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten worden o.a. geleverd voor zover van toepassing:

• gasverbruik, inclusief vastrecht;
• elektriciteitsverbruik, inclusief vastrecht;
• waterverbruik, inclusief vastrecht;
• serviceabonnement van centrale verwarmingsinstallatie;
• serviceabonnement en onderhoud van liften;
• schoonmaak van de buitenbeglazing (2 x per jaar);
• onderhoud van de gemeenschappelijke, toegangspaden en parkeerterreinen;
• het onderhoud, inclusief de vervanging van lampen en buizen, evenals het stroomverbruik van de verlichting der gemeenschappelijke ruimten van het gebouw, waarvan het gehuurde deel uitmaakt. Tot de gemeenschappelijke ruimten worden meer gerekend de entree tot het gebouw, de hallen, de gangen, de trappenhuizen, de liften, de fietsenstalling, het parkeerterrein en de voor het gebouw benodigde installaties;
• verzekering buitenbeglazing;
• beheerskosten;
• verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• onderhoud/schoonmaak buitenzonweringen;
• alle overige onderhoudscontracten;
• 5 % administratiekosten over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 135,00 Per vierkante meters per jaar
Excl. € 27,50 servicekosten

Foto's

Interesse in deze kantoorruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacyverklaring