Westerhaven 13--1, GRONINGEN

Westerhaven 13--1,
GRONINGEN

Kantoor in hartje Groningen.
Een kantoor vol lichte, open ruimtes op een mooie zichtlocatie? Je vindt het in de Westertoren. Op een steenworp afstand van het Hoofdstation en het stadshart van ...... Lees verder »

€ 135,00 Per vierkante meters per jaar
Excl. € 27,50 servicekosten

Westerhaven 13--1
GRONINGEN

Object
Kantoorruimte

Locatie
GRONINGEN

Omschrijving

Kantoor in hartje Groningen.
Een kantoor vol lichte, open ruimtes op een mooie zichtlocatie? Je vindt het in de Westertoren. Op een steenworp afstand van het Hoofdstation en het stadshart van Groningen, maar ook vlak bij uitvalswegen. Bovendien zijn er voldoende parkeerplaatsen achter het kantoorpand. De Westertoren is van alle gemakken voorzien. Per 15 juni komt een deel van de eerste verdieping ter grootte van circa 185 vierkante meter beschikbaar. Door de grote ramen heb je veel lichtinval en krijgt het kantoor een open sfeer. Hier kun je productief werken en makkelijk overleggen met je collega’s. Er blijft genoeg ruimte over om klanten te ontvangen en te vergaderen: er zijn op dit moment drie spreekruimtes aanwezig. Wil je meer afgesloten kantoorruimtes? Je kunt gemakkelijk het aantal overlegkamers uitbreiden. Je bepaalt zelf de indeling. De ruimte heb je voor jezelf, inclusief voldoende eigen sanitair en een complete pantry binnen je eigen ruimte. Andere huurders in het kantoorgebouw zijn bedrijven in de creative industry en zakelijke dienstverlening als Social blue, Eezeebee, Odyssey en Continu. Voor gebruikers van het pand is voorzien in een betrouwbare en razendsnelle internetverbinding. Ook aan duurzaamheid is bij de Westertoren aandacht besteed. Het pand is voorzien van energiezuinige ledverlichting en recent is alle buitenbeglazing vervangen door zeer hoogwaardige isolerende beglazing, hetgeen het energieverbruik aanzienlijk verlaagt en het gebruikscomfort verhoogt. Vanaf je werk zit je binnen een mum van tijd te lunchen of te borrelen in de stad. Winkelcentrum Westerhaven ligt praktisch voor de deur. Ondertussen blijven uitvalswegen uitstekend bereikbaar. Je rijdt binnen enkele minuten op de A28 richting Assen of de A7 richting Drachten. Direct achter de kantoortoren zijn 2 parkeerplaatsen te huur. Meer parkeerruimte nodig? Pal tegenover de Westertoren ligt een openbare parkeergarage met 800 parkeerplaatsen. Ook hier kun je een parkeerplaats huren. Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf het Hoofdstation fiets je in vijf minuten naar kantoor. Ook werken in een lichte kantoorruimte op een ideale zichtlocatie? Neem dan snel contact met ons op en kom langs voor een bezichtiging.

Object
Westerhaven 13-1 “Westertoren” te (9718 AW) Groningen

Soort
Kantoorruimte op de eerste verdieping

Locatie
Gelegen op prominente zichtlocatie aan de rand van de binnenstad. Het gebouw ligt nabij de oprit van de A7 en A28 en op loopafstand van het Centraal Station. Andere huurders in het kantoorgebouw zijn: Social Blue, Eezeebee, Odyssey en Continu.

Tegenover het gebouw bevindt zich het moderne Westerhaven Shopping Centre, waarin onder andere Mediamarkt, HEMA, Kaldi en tal van overige winkels en horeca gevestigd zijn met daaronder een parkeergarage met ruimte voor circa 800 auto’s.

Parkeren
2 parkeerplaatsen zijn toegewezen tot deze kantoorunit op de eerste verdieping. In de pal tegenover gelegen openbare parkeergarage, met circa 800 parkeerplaatsen, tegenover het gebouw, in beheer bij Q park, zijn eveneens parkeerplaatsen en abonnementen te huur.

Oppervlakte
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.775 m², waarvan circa 185 m² v.v.o. op de eerste verdieping beschikbaar komt voor de verhuur.

Energielabel
De Westertoren zet een flinke stap richting een duurzame toekomst. Het pand is voorzien van energiezuinige ledverlichting en recent is alle buitenbeglazing vervangen door zeer hoogwaardige isolerende beglazing. Om de komende tijd van het huidige label B naar energielabel A te gaan, worden de daken nog extra geïsoleerd en worden zonnepanelen geplaatst.

Internetvoorzieningen
Voor elke huurder ligt er een eigen Ziggo lijn in het pand. Dit biedt toekomstige en huidige gebruikers mogelijkheden voor snel en relatief goedkoop zakelijk internet. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- systeemplafonds met ledverlichting
- scheidingswanden
- vloerbedekking
- kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling
- te openen ramen
- toiletten
- brandmeldinstallatie
- airconditioning

Huurvoorwaarden
In overleg

Aanvaarding
Per 15 juni 2021

Huurprijs
€ 135,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 900,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw.

Servicekosten
€ 27,50 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Over dit object

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 135,00 Per vierkante meters per jaar
Excl. € 27,50 servicekosten

Foto's

Interesse in deze kantoorruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacyverklaring