Verlengde Bremenweg,
Groningen

Voor de verkoop wordt aangeboden een perceel bouwterrein ter grootte van circa 2.100 m² gelegen aan de Verlengde Bremenweg naast WM Veenstra en schuin tegenover de Makro op het bedrijventerrein Eem...... Lees verder »

€ 157.500 kosten koper

Verlengde Bremenweg
GRONINGEN

Object
Bouwgrond

Oppervlakte perceel
2100 m2

Locatie
Groningen

Omschrijving

Voor de verkoop wordt aangeboden een perceel bouwterrein ter grootte van circa 2.100 m² gelegen aan de Verlengde Bremenweg naast WM Veenstra en schuin tegenover de Makro op het bedrijventerrein Eemspoort. Deze locatie kent een maximum bebouwingspercentage van 60% en een maximum bouwhoogte van 15 meter.

Object
Verlengde Bremenweg 0 ong. te Groningen

Soort
perceel bouwterrein

Locatie
gelegen op het bedrijventerrein Eemspoort, gesitueerd in het zuidoosten van de stad Groningen. Dit bedrijventerrein bevindt zich aan de ringweg N28 en de rijksweg A7 en maakt onderdeel uit van het bedrijvengebied Groningen Zuid-Oost. Het gebied telt in totaal circa 600 bedrijven en behoort tot de 50 belangrijkste bedrijvenparken van Nederland. Het terrein heeft een oppervlakte van circa 112 hectare.

In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd WM Veenstra, Makro, Hooghoudt Distilleerderij, Noordlease, NVO Transport en het Bastion Hotel Groningen.

Bereikbaarheid
door de ligging nabij de op- en afrit van de Ringweg is de bereikbaarheid zeer goed. De Ringweg geniet een directe aansluiting op de A7 richting de Duitse grens en de N46 richting de Eemshaven. Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar. Een tweetal bushaltes zijn gelegen op circa 400 meter afstand.

Parkeren
parkeerfaciliteiten dienen op eigen terrein te worden aangelegd.

Bestemming
het object valt onder het bestemmingsplan ´Bedrijventerrein Zuidoost’ en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met aanduiding ‘other: gezoneerd industrieterrein’ en ‘wro-zone – ontheffingsgebied 1’.

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.

Oppervlakte en invulling (7.2.2 Gebouwen)
voor het bouwen van een gebouw dient men op deze locatie rekening te houden met een maximum bebouwingspercentage van 60% met een maximum bouwhoogte van 15 meter.

Aanvaarding
in overleg

Koopprijs
€ 75,- per m² kosten koper exclusief BTW

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 157.500 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebouwgrond
Bouwvorm
Bouwvormn.v.t.
Oppervlakten
Perceeloppervlakte1347 m²

Functie informatie

Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheidbedrijfsruimte

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen