Verbindingsweg, Bedum

Verbindingsweg,
Bedum

Voor de verkoop worden twee percelen bouwterrein ter grootte van circa 1.300 m² en ca. 1.465 m² gelegen aan de Verbindingsweg op het bedrijvenpark Boterdiep in Bedum aangeboden. Deze locatie kent e...... Lees verder »

€ 125 Vrij op naam

Verbindingsweg
BEDUM

Object
Bouwgrond

Locatie
Bedum

Omschrijving

Voor de verkoop worden twee percelen bouwterrein ter grootte van circa 1.300 m² en ca. 1.465 m² gelegen aan de Verbindingsweg op het bedrijvenpark Boterdiep in Bedum aangeboden. Deze locatie kent een maximum bebouwingspercentage van 80% en een maximum bouwhoogte van 10 meter. De bouwpercelen kunnen zowel worden gebruikt ten behoeve van de bouw van een bedrijfsgebouw als een combinatie met een bedrijfswoning.

Object
Verbindingsweg ong. (9781 AC) te Bedum

Soort
Bouwpercelen

Locatie
De percelen zijn gelegen aan de Verbindingsweg aan de rand van het bedrijvenpark ‘Boterdiep’ aan de zuidzijde van Bedum. De percelen zijn gelegen op een goede zichtlocatie direct naast de op- en afrit van de N994 (Groningen-Bedum).

In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Omnidots B.V., Bike Store Kuiper, Houthandel Harkema BV, Autobedrijf Veenman en de Kruiberg, Alex Woustra Autoschadeherstel, Vaatstra B.V., TechLogics en Tankstation AVIA.

Bereikbaarheid
Door de locatie direct gelegen naast de op- en afrit van de N994 is de bereikbaarheid zeer goed. De N994 is de hoofdweg van Groningen naar Bedum en vice versa, met een vertakking richting de Eemshaven. Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar. Een tweetal bushaltes zijn gelegen op circa 200 meter afstand.

Parkeren
Parkeerfaciliteiten dienen op eigen terrein te worden aangelegd.

Oppervlakte en invulling
Voor het bouwen van een gebouw dient men op deze locatie rekening te houden met een maximum bebouwingspercentage van 80% met een maximum bouwhoogte van 10 meter.

Aanvaarding
In overleg

Koopprijs
€ 125,- per m² vrij op naam exclusief BTW

Verbindingsweg Ong. (9781 AC), kadastraal bekend:

Kavel 1
Kadastrale gemeente: Bedum
Sectie: N
Nummer: 434
Groot: 13 are

EN

Kavel 4
Kadastrale gemeente: Bedum
Sectie: N
Nummer: 436
Groot: 14 are en 65 centiare

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 125 Vrij op naam

Foto's

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen