Vechtstraat 62,
Groningen

Te koop wordt aangeboden de kantoor- c.q. praktijkruimte aan de Vechtstraat 62 te Groningen. Het betreft een appartementsrechts op de begane grond met kelder ter grootte van in totaal circa 129 m²....... Lees verder »

€ 139.500 kosten koper

Vechtstraat 62
GRONINGEN

Object
Kantoorruimte

Locatie
Groningen

Omschrijving

Te koop wordt aangeboden de kantoor- c.q. praktijkruimte aan de Vechtstraat 62 te Groningen. Het betreft een appartementsrechts op de begane grond met kelder ter grootte van in totaal circa 129 m².

Object
Vechtstraat 62 (9725 CW) te Groningen

Soort
kantoor-/ praktijkruimte

Bouwjaar
1959

Locatie
gelegen aan de zuidkant van Groningen, nabij het Centraal Station. Het object is gelegen aan een zijstraat van de Hereweg, nabij o.a. Dierenziekenhuis Groningen, Huisartsenpraktijk “De Vecht”, Tandartsenpraktijk Rivierenbuurt, Fysiosportief en het pasgeopende gezondheidscentrum DC Klinieken Groningen.

Bereikbaarheid
door de gunstige ligging nabij de Hereweg is het object per auto goed bereikbaar. Via de Hereweg is de ringweg N7 binnen 500 meter te bereiken welke aansluiting biedt naar het Julianaplein. Via het Julianaplein zijn zowel de A28 (Groningen - Zwolle) als de A7 (Groningen - Leeuwarden) goed te bereiken. Het Centraal Station van Groningen alsmede diverse bushaltes bevinden zich op korte loopafstand waardoor ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer goed is.

Parkeren
op de openbare weg kan (tegen betaling) geparkeerd worden.

Bestemming
het object valt in het bestemmingsplan Oud Zuid. De bestemming van het object is ‘Gemengde doeleinden’ met de aanduiding ‘wonen op de begane grond niet toegestaan’.

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.

Oppervlakte
de totale grootte bedraagt circa 129 m² waarvan circa 73 m² kantoor-/praktijkruimte betreft en circa 56 m² kelder/magazijn.

Opleveringsniveau
het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:

- vloerbedekking;
- scheidingswanden;
- systeemplafond voorzien van verlichting;
- pantry;
- toilet;
- deels dubbel- en deels enkelglas;
- CV + radiatoren;
- eigen entree.

Aanvaarding
in overleg

VvE
Het object is aangesloten bij een actieve Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 56,- per maand.

Vraagprijs
€ 139.500,- kosten koper

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 139.500 kosten koper
Aanvaardingin overleg

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen