Spilsluizen 11
GRONINGEN

Voor de verkoop wordt aangeboden het karakteristieke kantoorgebouw gelegen aan de Groninger diepenring. Het betreft het statige herenhuis uit 1899 aan...

Lees verder »

Vraagprijs:
€ 695.000 kosten koper


Plan een bezichtiging

Spilsluizen 11
GRONINGEN

Object
Kantoorruimte

Oppervlakte
300 m2

Unit vanaf
300 m2

Locatie
GRONINGEN

Omschrijving

Voor de verkoop wordt aangeboden het karakteristieke kantoorgebouw gelegen aan de Groninger diepenring. Het betreft het statige herenhuis uit 1899 aan de Spilsluizen 11. Een gebouw wat voorheen dienst heeft gedaan als kapiteinswoning, dokterspraktijk en verzekeringskantoor en nu deels leeg is met de eerste verdieping verhuurd. Het gebouw is opgetrokken uit 4 bouwlagen te weten, souterrain, begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping, totaal groot circa 300 m².

Object
Spilsluizen 11 (9712 NR) te Groningen

Soort
kantoorgebouw deels in verhuurde staat

Huurdersinformatie
de eerste verdieping is verhuurd voor € 18.000,- per jaar excl. BTW, huurdersinformatie is te raadplegen in de brochure.

Bouwjaar
1899

Locatie
gelegen aan de diepenring, nabij de Ossemarkt en op loopafstand van de Grote Markt van Groningen. In de omgeving zijn o.a. gevestigd De Rechtbank, Bout Overes Advocaten, de Hanselman Groep en restaurant Het Heerenhuis.

Bereikbaarheid
door de ligging aan de diepenring is het kantoor met de auto goed bereikbaar. Per bus, via verschillende lijnen, is het kantoorgebouw eveneens goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid
in de nabijgelegen parkeergarage Ossenmarkt kunnen abonnementen worden afgesloten voor kantoorgebruikers. Een kantoorabonnement, dat wil zeggen van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 19:00 uur, is beschikbaar vanaf
€ 184,45 per maand inclusief BTW.

Opleveringsniveau
het object wordt in de huidige staat, deels vrij van huur en gebruik en deels in verhuurde staat opgeleverd, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:

Kantoorruimte:
- ruime representatieve entree, voorzien van natuursteen;
- inbouwkasten;
- te openen ramen;
- toiletten;
- pantry's;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- deels vloerbedekking en deels vloeren van natuursteen;
- deels gestuukte plafonds voorzien van gewelven plafond en deel systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- elektra- en data-aansluitingen.

Het monumentale gebouw is voorzien van talrijke originele elementen zoals rijkversierde trapelementen, originele binnendeuren en vloer en wandbekleding van natuursteen. Verder kent het object een ruime stadstuin deels bestraat, deels overkapt en veel groen.

Bestemming
het object valt in het bestemmingsplan Hortusbuurt - Noorderplantsoen. De bestemming van het object is 'Gemengd met een maximale bouwhoogte van 14 m1', 'Waarde - Archeologie 1' en 'Waarde - beschermd stadsgezicht'.

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.

Oppervlakte
het totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 300 m² en is als volgt verdeeld:

Souterrain ca. 50 m²
Begane grond ca. 110 m²
1ste verdieping ca. 90 m² verhuurd
2de verdieping ca. 50 m²
Totaal ca. 300 m²

Aanvaarding
in overleg

Vraagprijs
€ 695.000,- kosten koper

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over deze kantoorruimte

Kantoorruimte
Bouwjaar1905
PlaatsnaamGRONINGEN
Oppervlakte unit vanaf300 m²
Totale oppervlakte300 m²
Verdiepingen4

Foto's

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen