Rijksstraatweg 32,
Glimmen

Te koop wordt aangeboden het voormalige kassencomplex van Flora en Fauna Nienhuis aan de Rijksstraatweg 32 in Glimmen. Het betreft een ontwikkellocatie met de mogelijkheid tot het bouwen van een ro...... Lees verder »

€ 225.000 kosten koper

Rijksstraatweg 32
GLIMMEN

Object
Winkelruimte

Oppervlakte perceel
576 m2

Locatie
Glimmen

Omschrijving

Te koop wordt aangeboden het voormalige kassencomplex van Flora en Fauna Nienhuis aan de Rijksstraatweg 32 in Glimmen. Het betreft een ontwikkellocatie met de mogelijkheid tot het bouwen van een royaal vrijstaand woonhuis. Het perceel met opstallen bevindt zich aan de Rijksstraatweg recht tegenover het Quintusbos en is groot 576 m². De huidige opstallen zijn in totaal groot circa 190 m² waarvan circa 150 m² in gebruik is als winkelruimte en circa 40 m² als werkplaats en kantineruimte.

Object
Rijksstraatweg 32 te (9756 AG) Glimmen.

Soort
Kassencomplex/ ontwikkellocatie. Het Groningse architectenbureau Henckel & Zahir Architects heeft een royaal vrijstaand woonhuis ontworpen op deze locatie, deze plannen zijn via een voorbehandeling ingediend bij de gemeente Haren en deze geeft aan medewerking te willen verlenen aan de bouw van dit plan. De complete vergunningsaanvraag dient nog wel ingediend te worden door de koper.

Locatie
gelegen tegenover het Quintusbos aan de Rijksstraatweg ten noorden van het dorp Glimmen. De Rijksstraatweg vormt de doorgaande weg vanaf Eelde-De Punt naar Haren en de stad Groningen en kenmerkt zich vooral door de rijke bebouwing van kantoor- en woonvilla’s.

Bereikbaarheid
de locatie is door de ligging aan de Rijksstraatweg goed bereikbaar per auto. De Rijksstraatweg maakt onderdeel uit van de oude verbindingsweg tussen Groningen en Assen en is zodoende zowel vanuit Groningen Centrum/Helpman en vanuit Assen eenvoudig te bereiken. De op- en afrit ‘Eelde’ aan de snelweg A28 ligt op circa 5 autominuten. Verder is de bereikbaarheid per openbaar vervoer eveneens goed. Een bushalte bevindt zich op circa 300 meter afstand.

Parkeren
met de huidige opstallen is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren. Daarnaast is het mogelijk om in de directe omgeving voor het object op het openbare terrein te parkeren.

Bestemming
de locatie valt onder de Beheersverordening Glimmen, vastgesteld op 24 juni 2013. De bestemming van deze locatie is ‘Gemengd’ met de aanduiding ‘Waarde - Beschermd Dorpsgezicht en Waarde - Reliëf’’ met een maximale bebouwingspercentage van 60% en een maximale goothoogte van 6,5 m1 en een maximale bouwhoogte van 12 m1

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- plafond v.v. TL-verlichting;
- betontegels.

Buitenterrein
- verhard middels gravel;
- omheind middels een houten hekwerk.

Oppervlakte
de totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 190 m² waarvan circa 150 m² winkelruimte en circa 40 m² werkplaats-/ kantineruimte.

Aanvaarding
in overleg.

Vraagprijs
€ 225.000,- k.k.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 225.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Bouwvorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte oppervlakte190 m²
Perceeloppervlakte4089 m²

Functie informatie

Winkelruimte
Publieksgerichte DienstverleningJa
DetailhandelJa
ShowroomJa
Oppervlakte190
In Units Vanaf190
Verkoop Vloeroppervlakte150
Bijdrage WinkeliersverenigingJa
Verdiepingen1
Frontbreedte1200
BranchebeperkingJa
Horeca ToegestaanJa
WelstandsklasseC1

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Interesse in deze winkelruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.