Peizerweg 97,
Groningen

Bedrijfsruimte en/of opslagruimte te huur aan de Peizerweg te Groningen. De voormalige Alfa Laval fabriek van circa 14.171 m² wordt herontwikkeld naar een bedrijfsverzamelcomplex. In dit complex wo...... Lees verder »

€ 35,00 per vierkante meter per jaar

Peizerweg 97
GRONINGEN

Object
Bedrijfsruimte

Locatie
Groningen

Omschrijving

Bedrijfsruimte en/of opslagruimte te huur aan de Peizerweg te Groningen. De voormalige Alfa Laval fabriek van circa 14.171 m² wordt herontwikkeld naar een bedrijfsverzamelcomplex. In dit complex worden een drietal bedrijfsruimtes te huur aangeboden met een metrage van respectievelijk circa 306 m², 372 m² en circa 428 m².

Object
Peizerweg 97 te (9727 AJ) Groningen

Soort
bedrijfsruimte

Locatie
het complex is gelegen op korte afstand van het centrum, aan de noordzijde van het Stadspark en op korte afstand van de ringweg N370. De Peizerweg kenmerkt zich als een kleinschalig bedrijventerrein met een aantal grote namen. Onder andere Tuinland, GAMMA, Expeditiebedrijf H. Nijdam, British American Tobacco Niemeyer, KARWEI, Shurgard Self-storage en Royal Hoitsema zijn gevestigd aan de Peizerweg.

Bereikbaarheid
door de ligging nabij de Ringweg N370 is de bereikbaarheid goed te noemen. De op- en afrit van de Ringweg bevindt zich op circa 500 meter afstand. Vanaf de Ringweg zijn de autowegen A7 en A28 goed bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is het complex goed te bereiken. Diverse bushaltes bevinden zich op loopafstand van het complex.

Ten opzichte van de andere bedrijventerreinen van de stad Groningen is de Peizerweg gelegen op korte afstand tot het stadscentrum.

Parkeren
aan de voor- en zijkant van het complex is ruime parkeergelegenheid op eigen (verhard) terrein beschikbaar.

Oppervlakte
het gehele complex is groot circa 14.171 m² en bestaat uit kantoorruimte aan de voorzijde, kleine (opslag) bedrijfsunits en meerdere bedrijfsunits. Voor de verhuur zijn de volgende metrages beschikbaar:

Circa 306 m²;
Circa 372 m²; en
Circa 428 m²;

De units tot 428 m² zijn aaneengesloten bedrijfsruimtes en kunnen in overleg gekoppeld worden waardoor grotere units ontstaan.

Aanvaarding
in overleg

Huurvoorwaarden
huurovereenkomst conform ROZ model
huurperiode: in overleg
opzegtermijn: 6 maanden
huurbetaling: per maand/kwartaal bij vooruitbetaling
huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
zekerheidsstelling: bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de B.T.W.

Huurprijs
vanaf € 35,- per m² per jaar te vermeerderen met de B.T.W.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 35,00 per vierkante meter per jaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwvorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlakte1106 m²

Functie informatie

Bedrijfsruimte
Logistieke FunctieJa

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Interesse in deze bedrijfsruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy