Paterswoldseweg 808, GRONINGEN

Paterswoldseweg 808,
GRONINGEN

Beleggingsobject gelegen aan de zuidkant van de stad Groningen, in de wijk Corpus den Hoorn. Het geheel verhuurde object is gelegen aan de Paterswoldseweg 808 en betreft kantoorruimte van circa 2.5...... Lees verder »

€ 3.200.000 Kosten koper

Paterswoldseweg 808
GRONINGEN

Object
Belegging

Locatie
GRONINGEN

Omschrijving

Beleggingsobject gelegen aan de zuidkant van de stad Groningen, in de wijk Corpus den Hoorn. Het geheel verhuurde object is gelegen aan de Paterswoldseweg 808 en betreft kantoorruimte van circa 2.506 m² conform meetcertificaat. Huurders van het kantoorgebouw zijn o.a.: ArboNed, Slim Personeelsbemiddeling, Brisk ICT, Noorman Bouw- en Milieu-Advies, PLAY_GRND, Coöperatie Helder, Werk en Vakmanschap Organisatie, Kolder Vorsselman Advocaten en Fueld. De brutohuurinkomsten bedragen per peildatum september 2019 € 292.005,52 per jaar exclusief BTW.

Object
Paterswoldseweg 808 te (9728 BM) Groningen

Soort
Geheel verhuurd kantoorverzamelgebouw

Bouwjaar
Circa 1991

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen aan de zuidkant van de stad Groningen, in de wijk Corpus den Hoorn. Corpus den Hoorn is de meest westelijke wijk van het zuidelijk deel van de stad Groningen. Naast wonen wordt deze wijk gedomineerd door zelfstandige kantoorgebouwen. Het Martini Ziekenhuis is de grootste ruimtegebruiker in het gebied. Daarnaast zijn andere grotere gebruikers als Het Openbaar Ministerie, Plas & Bossinade Advocaten & Notarissen, ING en ELANN in het gebied gevestigd.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebied Corpus den Hoorn-Zuid is direct ontsloten vanaf de rijkswegen, het is namelijk gelegen in “de oksel” van de A7 en de A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer (autobus) is gunstig vanwege de ligging in de directe nabijheid van het Martini Ziekenhuis.

Parkeren
Bij de kantoorgebouw behoren circa 78 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door een zeer ruime parkeernorm van circa 1:32 m² v.v.o.

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.506 m² en is als volgt verdeeld;

Begane grond : circa 632 m²
1e verdieping : circa 598 m²
2e verdieping : circa 631 m²
3e verdieping : circa 645 m²
Totaal : circa 2.506 m²

Energielabel
Het kantoorobject is voorzien van energielabel B, geldig tot en met 23-12-2025

Aanvaarding
In overleg

Vraagprijs
€ 3.200.000 k.k.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 3.200.000 Kosten koper

Foto's

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen