Papierbaan 50-a-i, WINSCHOTEN

Papierbaan 50-a-i,
WINSCHOTEN

Op bedrijventerrein Reiderland in Winschoten, wordt deze unieke, grootschalige bedrijfsruimte voor de verkoop aangeboden. Het object is totaal groot circa 6.574 m² en is gelegen op een royaal perce...... Lees verder »

Prijs op aanvraag

Papierbaan 50-a-i
WINSCHOTEN

Object
Bedrijfsruimte

Locatie
WINSCHOTEN

Omschrijving

Op bedrijventerrein Reiderland in Winschoten, wordt deze unieke, grootschalige bedrijfsruimte voor de verkoop aangeboden. Het object is totaal groot circa 6.574 m² en is gelegen op een royaal perceel van circa 5.315 m². De voormalige papierfabriek wordt gekenmerkt door een maximale vrije hoogte van 6m¹ op de begane grond en 12 m¹ op de eerste verdieping.

Object
Papierbaan 50A-I te (9672 BH) Winschoten

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 juncto 3:254 BW) op 26 maart 2021, ‘s ochtends vanaf 11:00 uur, online openbare veiling via BOG Auctions, ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan Trip Advocaten & Notarissen.

Bezichtigingen
2 maart 2021: om 14:00 - 15:00 uur
9 maart 2021: om 14:00 - 15:00 uur
24 maart 2021: om 14:00 -15:00 uur

NB. Geïnteresseerden dienen zich (ruim) van tevoren aan te melden voor een bezichtiging.

Veiling
Openbare veiling (executoriale Verkoping, ex art. 3:268 BW)

De openbare veiling vindt plaats op vrijdag 26 maart 2021, ’s ochtends vanaf 11:00 uur, online (bij inzet en afslag) via www.bog-auctions.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Trip Advocaten & Notarissen.

Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden 2015 (“AVVI 2015”) en bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: www.bog-auctions.com.

Soort
Grootschalige bedrijfsruimte met kantoor

Bouwjaar
1987

Locatie
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Reiderland, aan de noordoostzijde van Winschoten. Samen met bedrijventerreinen Rensel en Hoogebrug vormt Reiderland het belangrijkste industriegebied van Winschoten. Het bedrijventerrein is gelegen op steenworp afstand van de op-en afritten van de A7. Bedrijven die in de omgeving zijn gevestigd zijn o.a. ZieglerBrandweertechniek, WPA Robertus, PontmeyerWinschoten, VirolMetaal en Steenhuis Recycling. 

Bereikbaarheid
De locatie is per auto uitstekend bereikbaar via de A7. De op-en afritten van deze snelweg zijn binnen 5 autominuten te bereiken via de Beertsterweg. Op loopafstand bevinden zich ook een tweetal bushaltes die van en naar het centrum en het treinstation rijden. 

Oppervlakte
De bedrijfsruimte is totaal groot circa 6.574 m² en is verdeeld over twee lagen:

Begane grond: circa 3.701 m²
Eerste verdieping: circa 2.519 m² +
Totaal: circa 6.574 m²

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, o.a. voorzien van de navolgende voorzieningen:
- alarminstallatie
- systeemplafonds met verlichting
- camerabeveiliging (gedeeltelijk)
- rookmelders
- brandblussers
- pantry
- twee overheaddeuren

Onderhandse bieding
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór de datum van openbare veiling (uiterlijk 11 maart 2021 om 23:59), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht (Trip Advocaten & Notarissen t.a.v. dhr. F. (Frank) Roelink, Postbus 1105, 9701 BC Groningen, of per email: veilingen@triplaw.nl)

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.bog-auctions.com

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom. Deze premie wordt berekend over het hoogst geboden bedrag tijdens de inzet en wordt uitgekeerd aan de hoogste bieder bij inzet. Lees verder de veilingvoorwaarden voor de exacte regeling.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover binnen zes werkdagen na veiling uiterlijk om 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.bog-auctions.com

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Over dit object

Overdracht
Statusgeveild
PrijsPrijs op aanvraag

Foto's

Interesse in deze bedrijfsruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacyverklaring