Nieuwe Markt 15, GRONINGEN

Nieuwe Markt 15,
GRONINGEN

Winkelruimte met een ruime frontbreedte van circa 13 meter gelegen in het centrum van Groningen tegenover de ingang van het Groninger Forum en aan de Nieuwe Markt.

Object
Nieuwe Markt...... Lees verder »

€ 36.000 Per jaar

Nieuwe Markt 15
GRONINGEN

Object
Winkelruimte

Locatie
GRONINGEN

Omschrijving

Winkelruimte met een ruime frontbreedte van circa 13 meter gelegen in het centrum van Groningen tegenover de ingang van het Groninger Forum en aan de Nieuwe Markt.

Object
Nieuwe Markt 15 (9712 KN) te Groningen

Soort
Winkel-/daghorecaruimte te huur

Locatie
Het object is gelegen aan de Nieuwe Markt, een plein in het centrum van Groningen welke omringd is door zowel nieuwbouw als historische bouw. Tegenover het object is de ingang van het Groninger Forum gelegen.
Aan de Nieuwe Markt zijn onder andere gevestigd Vapiano, het Feithhuis, de Groningen Store (voorheen VVV), The Market Hotel, Rooftop Merckt, Donna's Social Club en Blue Bananas.

Oppervlakte: ca. 70 m²
Frontbreedte: ca. 13 meter
Hoogte: ca. 4,2 meter

Opleveringsniveau
In de huidige staat. De horeca inventaris wordt ter overname aangeboden. Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Parkeren
Direct onder de Nieuwe Markt is een ondergrondse parkeergarage gevestigd met ruim 380 parkeerplaatsen, ook is er een fietsenkelder met circa 1.200 plaatsen.

Bereikbaarheid
Het object is per auto beperkt bereikbaar vanwege de ligging in het centrum. Met de fiets, te voet en met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst: ROZ model 2012
Huurperiode: 5 jaar
Verlenging: met telkens 5 jaar
Opzegtermijn: één jaar
Huurbetaling: per maand of kwartaal bij vooruitbetaling
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum (op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Zekerheidsstelling: waarborgsom van 3 maanden huur, te vermeerderen met btw

Huurprijs
€ 36.000,- per jaar, te vermeerderen met btw

Bijzonderheden
Het object is gelegen in een gebied dat is aangewezen als Beschermd stadsgezicht.

Disclaimer
Deze informatie alsmede de inhoud van eventuele bijlagen is zorgvuldig samengesteld. Desondanks wordt onzerzijds geen aansprakelijkheid aanvaard ten aanzien van onvolledigheid en/of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. De vermelde informatie is een uitnodiging om in onderhandeling te treden en mag niet als grondslag voor een overeenkomst worden beschouwd. De kennisgeving van deze informatie alsmede een eventuele huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever. Opdrachtgever heeft het recht de verhuurprocedure naar eigen goeddunken, zonder kennisgeving, te veranderen en heeft tevens het recht om te allen tijde met één of meer gegadigden te onderhandelen en/of zonder opgaaf van reden zich terug te trekken, welke niet zal leiden tot enige aanspraak en/of vergoeding. Overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud is niet toegestaan. Alle maten en oppervlakten zijn indicatief.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 36.000 Per jaar

Foto's

Interesse in deze winkelruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacyverklaring