Leonard Springerlaan 9*,
Groningen

Dit object betreft een bedrijfsverzamelgebouw gesitueerd op het Martini Trade Park genaamd Noordelijk Trade Center. Het object heeft een verhuur vloeroppervlak van circa 4.000 m² alsmede 88 parkeer...... Lees verder »

€ 115,00 per vierkante meter per jaar
Excl. € 32,00 servicekosten per vierkante meter per jaar

Leonard Springerlaan 9*
GRONINGEN

Object
Kantoorruimte

Locatie
Groningen

Omschrijving

Dit object betreft een bedrijfsverzamelgebouw gesitueerd op het Martini Trade Park genaamd Noordelijk Trade Center. Het object heeft een verhuur vloeroppervlak van circa 4.000 m² alsmede 88 parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein. Medegebruikers van het Martini Trade Park zijn o.a. Tebodin, KPMG, Ernst & Young, Kamer van Koophandel, Reclassering, UWV, O2G2, Draaijer en Partners, FNV, VNN en natuurlijk het tegenover gelegen congres en evenementencentrum Martiniplaza.

Object
"Noorderlijk Trade Center" Leonard Springerlaan 9 te (9727 KB) Groningen

Soort
Flexibele kantoorruimte

Locatie
Het Noordelijk Trade Center is gelegen op het Martini Trade Park te Groningen. Aan de ringweg van Groningen en direct nabij de A7 en A28. Het Martini Trade Park is een druk bezochte locatie, recht tegenover de entree van evenementencentrum Martiniplaza praktisch naast het markante hoofdkantoor van de Gasunie.

In het Noordelijk Trade Center zijn o.a. gevestigd: Conoship International, NTC-Vastgoed, Transconsult, Publisol, Arbo Transparant, Focus Nederland, Maat & Van der Veen, TJ Consultancy en anderen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid vanaf de A28 en A7 is uitstekend. Het Martini Trade Park is direct gesitueerd bij de op- en afrit van de A7 (nabij het knooppunt Julianaplein) en ligt op circa 3 autominuten van de A28. Ook met het openbaar vervoer (diverse busverbindingen) is het object goed bereikbaar.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Kosten per parkeerplaats bedragen € 500,- per jaar exclusief B.T.W. Tevens zijn er bezoekersplaatsen beschikbaar.

Oppervlakte
Het Noordelijk Trade Center is ontwikkeld voor het huisvesten van bedrijven met een ruimtebehoefte vanaf circa 25 m² tot circa 800 m². Het gebouw telt vijf bouwlagen.

De zeer flexibele indelingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden. Voor starters, maar ook voor reeds gevestigde ondernemingen, een ideale vestigingsplaats waarbij uitbreiding van de ruimtebehoefte tot de mogelijkheden behoort. 

Opleveringsniveau
De kantoren zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking en wandgoten. Per verdieping bevinden zich twee toiletgroepen. Daarnaast is er op de begane grond een centrale receptie die zorg draagt voor het ontvangen van uw bezoek en het doorverwijzen naar uw businessunit.

Aanvaarding
In overleg

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst conform ROZ model
huurperiode: minimaal 1 jaar
verlenging: met telkens 1 jaar
opzegtermijn: 3 maanden
huurbetaling: per kwartaal bij vooruitbetaling
huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
zekerheidsstelling: bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de B.T.W.

Huurprijs
Vanaf € 325,- All-in per maand te vermeerderen met de B.T.W.

Parkeerplaats
€ 500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de B.T.W.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 115,00 per vierkante meter per jaar
Excl. € 32,00 servicekosten per vierkante meter per jaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte
Bouwvorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Kantooroppervlakte451 m²

Functie informatie

Kantoorruimte
Oppervlakte451
In Units Vanaf25
Indicatie TurnkeyJa
Verdiepingen5
Flex PlekJa
Meetcertificaat AanwezigJa

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Interesse in deze kantoorruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.