Kerkstraat 36,
Zuidlaren

Object
Kerkstraat 36 te Zuidlaren

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 juncto 3:254 BW) op 13 februari 2019, ‘s middags vanaf 13:30 uur, openbare veiling in het Van der Valk Hotel te ...... Lees verder »

Prijs op aanvraag

Kerkstraat 36
ZUIDLAREN

Object
Kantoorruimte

Oppervlakte perceel
530 m2

Woonoppervlakte
90 m2

Locatie
Zuidlaren

Omschrijving

Object
Kerkstraat 36 te Zuidlaren

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 juncto 3:254 BW) op 13 februari 2019, ‘s middags vanaf 13:30 uur, openbare veiling in het Van der Valk Hotel te Drachten aan de Lavendelheide 4 te 9202 PD Drachten, ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan Trip Advocaten & Notarissen.

Bezichtiging
Interne bezichtiging nog niet mogelijk.

Veiling
Openbare veiling (executoriale Verkoping, ex art. 3:268 BW)

De openbare veiling vindt plaats op woensdag 13 februari 2019, ‘s middags vanaf 13:30 uur in het Van der Valk Hotel te Drachten, ten overstaand van één van de notarissen verbonden aan Trip Advocaten & Notarissen.

Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de AVVE 2017 (algemene voorwaarden voor executieverkopen 2017) en bijzondere veilingvoorwaarden, welke voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op:
www.openbareverkoop.nl en www.veilingbiljet.nl.

Soort
Woonboerderij met inpandige praktijkruimte en zolderruimte op de eerste verdieping.

Bouwjaar
1940, deels verbouwd in 2006.

Locatie
Het object is gelegen aan een brink op ca. 500 meter afstand van het centrum van Zuidlaren. De woonruimte met praktijk is gelegen nabij o.a. Jumbo, Bruna, Bibliotheek Zuidlaren, Rabobank en Intertoys.

Bereikbaarheid
Zuidlaren is goed bereikbaar per eigen vervoer door de ligging aan de Rijksweg A28 (Groningen – Utrecht). Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, een bushalte bevindt zich op loopafstand.

Oppervlakte
De woning is totaal groot circa 90 m² en de praktijkruimte is totaal groot circa 85 m². Alles is gelegen op de begane grond. Het geheel is gelegen op een kavel van 530 m².

Indeling
Begane grond:
Woonhuis: entree/ hal, slaapkamer aan de voorzijde, woonkamer met open keuken, toilet, slaapkamer aan de achterzijde bestaande uit twee gedeelten en een badkamer voorzien van douche, wastafel en ligbad.
Praktijkgedeelte: entree, royale oefenzaal met twee separate behandelkamers, doucheruimte met toilet en toegang naar de royale achtertuin.

Oplevering
Het object zal verkocht worden in de staat waarin het verkochte zich thans bevindt, zijnde de zogenaamde ‘as-is’ staat. De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming en radiatoren en is voorzien van een inbouwkeuken.

Parkeergelegenheid
Geen parkeergelegenheid op eigen terrein, maar voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving op openbaar terrein.

Bestemming
het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan “Zuidlaren- Centrum”, met de enkelbestemming “Woongebied – 1”

De voor 'Woongebied - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
wonen, met dien verstande dat het aantal woningen per bouwperceel niet meer mag bedragen dan het bestaande aantal, dan wel niet meer dan ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' aangegeven aantal woningen;
aan huis verbonden beroepen;
een bed and breakfast;
kleinschalige kinderopvang/gastouderschap;
verkeers- en verblijfsvoorzieningen;
openbare nutsvoorzieningen;
groenvoorzieningen en water;
speelvoorzieningen;
parkeervoorzieningen;
en tevens voor:
agrarische toeleveringsbedrijven, groothandel, reparatie-, verhuur-, bouwnijverheid- en installatiebedrijven, welke wat betreft geur, stof, geluid en gevaar toelaatbaar zijn naast woningen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf';
detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel';
dienstverlenende bedrijven, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'dienstverlening';
maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘maatschappelijk’;
kleinschalig kampeerterrein, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'kampeerterrein'.
horeca van de categorieën 1 en 2, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 2';
bestaande bedrijven aan huis.

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.

Onderhandse bieding
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór de datum van openbare veiling (uiterlijk 29 januari 2019 om 23:59), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht (Trip Advocaten & Notarissen t.a.v. dhr. F. (Frank) Roelink, Postbus 1105, 9701 BC Groningen, of per email: veilingen@triplaw.nl)

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.openbareverkoop.nl en op www.veilingbiljet.nl.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom. Deze premie wordt berekend over het hoogst geboden bedrag tijdens de inzet en wordt uitgekeerd aan de hoogste bieder bij inzet. Lees verder de veilingvoorwaarden voor de exacte regeling.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover binnen zes werkdagen na veiling uiterlijk om 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd gepubliceerd op www.openbareverkoop.nl en www.veilingbiljet.nl.

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn. 2% over het woongedeelte.
en 6% over het praktijkgedeelte.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
Statusgeveild
PrijsPrijs op aanvraag
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte
Bouwjaar1940
Bouwvorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Kantooroppervlakte85 m²
Perceeloppervlakte2138 m²

Functie informatie

Kantoorruimte
Oppervlakte85
In Units Vanaf1
Indicatie TurnkeyJa
Verdiepingen1
Flex PlekJa
Meetcertificaat AanwezigJa

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Interesse in deze kantoorruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.