Hooghoudtstraat,
Groningen

Voor de verkoop wordt aangeboden een ontwikkellocatie bestaande uit een perceel bouwterrein ter grootte van circa 4.348 m² gelegen op zichtlocatie aan de Hooghoudtstraat en de op- en afrit van de R...... Lees verder »

€ 543.500 kosten koper

Hooghoudtstraat
GRONINGEN

Object
Bouwgrond

Oppervlakte perceel
4348 m2

Locatie
Groningen

Omschrijving

Voor de verkoop wordt aangeboden een ontwikkellocatie bestaande uit een perceel bouwterrein ter grootte van circa 4.348 m² gelegen op zichtlocatie aan de Hooghoudtstraat en de op- en afrit van de Ringweg.

Object
Hooghoudtstraat ong. (9723 TG) te Groningen

Soort
perceel bouwterrein

Locatie
het perceel is gelegen aan de Hooghoudtstraat aan de rand van het bedrijventerrein 'Eemspoort' aan de zuid-oostzijde van Groningen. Bedrijventerrein Eemspoort vormt samen met de bedrijventerrein Driebond en Euvelgunne het belangrijkste industriegebied van Groningen. Het perceel is gelegen op een goede zichtlocatie direct naast de op- en afrit van de Ringweg van Groningen.

In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Prima Personeel, Hooghoudt Distilleerderij, Noordlease, NVO Transport en het Bastion Hotel Groningen.

Bereikbaarheid
door de locatie direct gelegen naast de op- en afrit van de Ringweg is de bereikbaarheid zeer goed. De Ringweg geniet een directe aansluiting op de A7 richting de Duitse grens en de N46 richting de Eemshaven. Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar. Een tweetal bushaltes zijn gelegen op circa 200 meter afstand.

Bestemming
het object valt onder het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Zuidoost' en heeft de bestemming 'Bedrijventerrein' met aanduiding 'wro-zone - ontheffingsgebied 1' en 'other: gezoneerd industrieterrein'.

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.

Maatvoering
koper mag op het kavel een gebouw realiseren met een maximum bouwhoogte van 15 m1 en een maximale bebouwingspercentage van 60%.

Aanvaarding
in overleg

Koopprijs
€ 125,- per m² kosten koper exclusief BTW

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 543.500 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebouwgrond
Bouwvorm
Bouwvormn.v.t.
Oppervlakten
Perceeloppervlakte3413 m²

Functie informatie

Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheidbedrijfsruimte
In Units Vanaf4348

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen