Eemsgolaan, Groningen

Eemsgolaan,
Groningen

Voor de verkoop wordt aangeboden een ontwikkellocatie bestaande uit een perceel bouwterrein ter grootte van circa 4.800 m² gelegen aan de Eemsgolaan op het kantorenpark Kranenburg, aan de Rijksweg ...... Lees verder »

€ 768.000 Kosten koper

Eemsgolaan
GRONINGEN

Object
Bouwgrond

Locatie
Groningen

Omschrijving

Voor de verkoop wordt aangeboden een ontwikkellocatie bestaande uit een perceel bouwterrein ter grootte van circa 4.800 m² gelegen aan de Eemsgolaan op het kantorenpark Kranenburg, aan de Rijksweg A7. Op het perceel mag maximaal 4.200 m² bruto vloeroppervlak kantoorruimte gerealiseerd worden. Het bestemmingsplan biedt ook ruimte aan bedrijven die zich aan de Eemsgolaan willen vestigen met bedrijfsruimte + kantoor.

Object
Eemsgolaan ong. (9727 DW) te Groningen

Soort
perceel bouwterrein

Locatie
het perceel is gelegen aan de Eemsgolaan op het kantorenpark Kranenburg, tussen het VCD pand aan de Eemsgolaan 17 en het Webhelp pand aan de Eemsgolaan 9. Het betreft de laatst beschikbare kavel aan de westkant van Groningen op het kantorenpark Kranenburg. De locatie is direct grenzend aan de afrit Hoogkerk van de A7 en op 5 tot 10 fietsminuten van het centrum van Groningen.

De locatie behoort tot één van de beste zichtlocaties van Groningen langs de rijksweg A7 westzijde, waar dagelijks meer dan 80.000 passanten langskomen. Op het kantorenpark hebben vele gerenommeerde bedrijven zich gevestigd zoals onder ander RDW, Atos, Deloitte, DSM, VCD, Webhelp en Brunel.

Bereikbaarheid
Auto:
de bereikbaarheid per eigen vervoer is uitstekend. Deze locatie is de komende jaren extra interessant vanwege de aanstaande upgrading van de zuidelijke ringweg in de periode zomer 2017 tot voorjaar 2021. De locatie is direct bereikbaar via de afrit Hoogkerk vanaf de rijksweg A7 (Leeuwarden-Groningen). Het centrum van Groningen is binnen 5 tot 10 fietsminuten te bereiken.

Openbaar vervoer:
ook per openbaar vervoer is het gebouw goed te bereiken. Op loopafstand van het gebouw zijn zowel het Transferium en een bushalte gelegen. De reisafstand bedraagt 15 minuten van en naar het Centraal Groningen en heeft een verbinding om de 7 minuten.

Bestemming
het object valt onder het bestemmingsplan 'Kranenburg-Stadspark' en heeft de bestemming 'Bedrijventerrein' met aanduiding kantoor.

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.

Oppervlakte en invulling
koper mag op de samengevoegde kavel niet meer dan vierduizend tweehonderd vierkante meters (4.200 m²) bruto vloeroppervlak kantoorruimte realiseren, tenzij koper - na hiertoe een gemotiveerd verzoekschrift te hebben ingediend bij de gemeente - schriftelijke toestemming verkrijgt van of namens het college.

Het bestemmingsplan biedt ruimte om naast een invulling met uitsluitend een kantoorgebouw ook te denken aan een combinatie bedrijfsruimte + kantoor.

Aanvaarding
in overleg

Koopprijs
€ 768.000,- kosten koper exclusief BTW

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 768.000 Kosten koper

Foto's

Eemsgolaan (foto 1)Eemsgolaan (foto 2)Eemsgolaan (foto 3)Eemsgolaan (foto 4)Eemsgolaan (foto 5)

Interesse in deze bouwgrond?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacyverklaring