Dorpsweg 67A,
Onnen

Te koop wordt aangeboden het voormalige recreatiepark “Onnenstaete” aan de Dorpsweg 67A in Onnen. Het betreft een voormalig recreatiepark dat vroeger een camping betrof met circa 96 seizoensplaatse...... Lees verder »

€ 675.000 kosten koper

Dorpsweg 67A
ONNEN

Object
Bouwgrond

Oppervlakte perceel
43800 m2

Locatie
Onnen

Omschrijving

Te koop wordt aangeboden het voormalige recreatiepark “Onnenstaete” aan de Dorpsweg 67A in Onnen. Het betreft een voormalig recreatiepark dat vroeger een camping betrof met circa 96 seizoensplaatsen en t/m 2017 in gebruik is geweest als asielzoekerscentrum. Via een lange oprijlaan bereikt men het terrein, alwaar zich momenteel nog 18 semipermanente chalets bevinden met infrastructuur en een voormalig centrumgebouw. Het perceel is in totaal groot 43.800 m².

Object
Dorpsweg 67A te (9755 PB) Onnen.

Soort
voormalig recreatiepark “Onnenstaete” ook wel bekend als “Camping De Fruitberg” / ontwikkellocatie. De gemeente Haren/Groningen staat niet onwelwillend tegenover onderzoek naar herbestemming naar een aantal grote woningbouwkavels c.q. landgoed wonen, koper dient dit zelf op te nemen met de gemeente.

Locatie
het object is gelegen aan de zuidzijde van het dorp Onnen buiten de kern in een landelijke omgeving. De directe omgeving is te kenmerken als groen met vrijstaande woonhuizen.

Bereikbaarheid
de locatie van het complex is te bestempelen als goed. De Dorpsweg, welke ter hoogte van het object overgaat in de Zuidveld, betreft de doorgaande weg van Onnen naar Noordlaren. Vanaf het object is de op- en afrit van de A28 (Groningen - Zwolle) binnen 8 autominuten te bereiken.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Een bushalte bevindt zich voor het object aan de Dorpsweg. 2 x per uur vertrekt onder andere een bus naar het Hoofdstation van Groningen en in tegengestelde richting naar Assen via Zuidlaren.

Parkeren
voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming
de locatie valt onder de Beheersverordening Buitengebied Haren, vastgesteld op 24 juni 2013. De bestemming van deze locatie is ‘Recreatie - Verblijfsrecreatie’.

De voor 'Recreatie - Verblijfsrecreatie' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. een kampeerterrein met beheersgebouwen;
b. recreatiewoningen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'recreatiewoning‘
c. wonen ten behoeve van het kampeerterrein;

met de daarbij behorende:

d. tuinen, erven, terreinen, waterlopen, parkeervoorzieningen, nutsvoorzieningen, wegen, straten, paden en bouwwerken, geen gebouwen zijnde.

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.

Chalets
de chalets hebben een houten constructie en zijn voorzien van een dak met metalen platen (met dakpanvorm) en deels houten, deels kunststof kozijnen. De chalets zijn aangesloten op riool en elektra en daarnaast op een propaangasinstallatie. De chalets hebben de volgende indeling: twee slaapkamers, een badruimte en een woonkamer met open keuken. De chalets zijn wisselend van leeftijd en zijn vanaf 2005 gebouwd. De oppervlakte van één chalet bedraagt circa 44 m².

Centrumgebouw
volgens het BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) heeft het centrumgebouw een oppervlakte van circa 222 m² en is eveneens in 2005 gebouwd.

Aanvaarding
in overleg.

Vraagprijs
€ 675.000,- k.k.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 675.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebouwgrond
Bouwvorm
Bouwvormn.v.t.

Functie informatie

Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheidoverige

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen