Carolieweg 17, GRONINGEN

Carolieweg 17,
GRONINGEN

Object
Carolieweg 17 (9711 LR) Groningen

Soort
Te huur: een gerenoveerde instapklare winkel/daghorecaruimte met een nieuwe uitnodigende stalen winkelpui met glazen bakstenen (en LE...... Lees verder »

€ 33.000 Per jaar

Carolieweg 17
GRONINGEN

Object
Winkelruimte

Locatie
GRONINGEN

Omschrijving

Object
Carolieweg 17 (9711 LR) Groningen

Soort
Te huur: een gerenoveerde instapklare winkel/daghorecaruimte met een nieuwe uitnodigende stalen winkelpui met glazen bakstenen (en LED verlichting in kleur).

Locatie
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen aan de Carolieweg, een wandelpromenade die de Herestraat (ter hoogte van de HEMA) met de Oosterstraat verbindt (ter hoogte van Happy Italy/Jumbo Supermarkt). De Carolieweg is een zijstraat van de Herestraat en Oosterstraat en is in de laatste jaren enorm opgeknapt. Kenmerkend voor deze straat is de diversiteit aan winkeliers, persoonlijke dienstverlening en (dag)horecazaken. Dit betreft een van de laatste beschikbare winkelruimtes in deze straat. De winkelruimte is gelegen naast de winkel van Ulla Popken en nabij o.a. Apriori, Stardust, HEMA, VILA, Lange Dame, Boudoir City-Spa, FLFL en Coffee Company. Het Groningse college van B&W heeft voor de binnenstad van Groningen een plan gemaakt dat er meer ruimte komt voor voetgangers, fietsers en groen. Op termijn zal het asfalt in de Oosterstraat en Gelkingestraat plaatsmaken voor de kenmerkende gele klinkers en worden de Gelkingestraat en Oosterstraat een voetgangersgebied (de bussen zullen uit het straatbeeld verdwijnen).

Oppervlakte vvo
Begane grond: ca. 170 m²,
Aangeboden wordt de gehele winkelruimte inclusief sociale ruimte aan de achterzijde van de winkel (met in- en uitgang aan de Burchtstraat zijde) ter grootte van ca. 170 m².
Deelverhuur van uitsluitend het winkeldeel aan de Carolieweg zijde (ca. 130 m²) is onder voorwaarden bespreekbaar; hierbij zal de ruimte aan de achterzijde van de winkel moeten worden verbouwd tot zelfstandig appartement.

Frontbreedte en hoogte winkel
Bruto front: ca. 7 meter (inclusief entree woningen op 17a)
De hoogte van de winkelruimte (aan de voorzijde) is ca. 3,0 meter en de achterzijde van de winkel heeft een hoogtevan ca. 3,15 meter.

Welstandsklasse
B

Opleveringsniveau
In de huidige staat. De winkelruimte is compleet gerenoveerd en voorzien van een brandwerend plafond, warmtepomp installatie (verwarmen en koelen), heteluchtgordijn en een nieuwe winkelpui voorzien van glazen bakstenen met LED verlichting in diverse kleuren. De gevel boven de winkelpui wordt nog netjes afgewerkt. De winkelruimte heeft een geschuurde en gepolijste marmeren tegelvloer (type bianco carrera) en in de entree van de winkel is een zwarte hardstenen tegelvloer (type black absolute) aangebracht. Tussen de nieuwe winkelpui en de entreeverwarmer wordt een verlaagd plafond met LED verlichting aangebracht. En onder de nieuwe stalen winkelpui bevinden zich nieuwe zwarte hardstenen dorpels (type Belgisch hardsteen).
Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Energielabel
Geldig tot: 17-02-2031
Energie-index: C
Opmerking: door de verbouwing van de winkelruimte is het label reeds verbeterd, maar door bijv. het aanbrengen van LED verlichting kan het label nog verder worden verbeterd.

Huurvoorwaarden (Huurovereenkomst conform model ROZ)
Huurperiode: 5 jaar
Verlenging: met telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Huurbetaling: per kwartaal bij vooruitbetaling
Huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum (op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderden met de btw

Aanvaarding
In overleg

Huurprijs
€ 33.000,- per jaar te vermeerderen met btw

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 33.000 Per jaar

Foto's

Interesse in deze winkelruimte?

Neem dan contact met ons op

Bel ons op 050 311 30 31 voor direct contact. Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden & Tarieven , Cookies en Privacyverklaring